Milanović računa - 4 do 6 bodova dovoljno za 'zimnicu'

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.11.2014.
18:38
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Strateg FK Rad Milan Milanović izneo je svoja očekivanja pred subotnji duel sa Vojvodinom i priznao da bi do odlaska na zimsku pauzu bio zadovoljan ukoliko "Građevinari" osvoje od 4 do 6 bodova.

Beta/FK Rad/Dr
Beta/FK Rad/Dr

Povezane vesti

Fudbalere Rada očekuje zgusnut raspored do odlaska na zimsku pauzu pošto ih u naredne dve nedelje očekuju tri prvenstvena susreta i duel sa Partizanom u 1/4 finalu Kupa.

Prvi u nizu izazova "Građevinari" će imati u subotu kada na Vračar stiže novosadska Vojvodina, trenutno trećeplasirani tim domaćeg šampionata.

"Do kraja nas očekuju tri prvenstvene i jedna kup utakmica. Prvi korak je da pobedimo ekipu Vojvodine. Nadam se kvalitetnoj utakmici, svi su zdravi, nema povređenih, nema kartona očekujem maksimalan učinak svih igrača" rekao je trener Rada Milan Milanović.

Fudbaleri Rada trenutno se nalaze na devetoj poziciji na tabeli sa 14 osvojenih bodova a strateg Rada objasnio je kako bi bio zadovoljan ukoliko na naredne tri prvenstvene utakmice njegovi izabranici uspeju da osvoje od 4 do 6 bodova.

"Naši kvaliteti su vidni na terenu i očekujem da obradujemo naše navijače. Ako bi do kraja prvenstva osvojili od 4 do 6 bodova bio bi zadovoljan učinkom" zaključio je Milanović.

Superligaš sa Banjice do kraja jesenjeg dela sezone kao domaćin igra protiv Vojvodine i Napretka a gostuje Spartaku u Subotici. Kao "domaćin" Rad će igrati i u 1/4 finalu Kupa protiv aktuelnog viceprvaka države i lidera u Jelen Superligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke