Milanović: "Ponoviti pristup iz prve dve utakmice"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.03.2015.
17:46
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Strateg fudbalera Rada Milan Milanović poručio je da njegova ekipa samo treba da ponovi pristup iz prve dve utakmice igrane u prolećnom delu sezone što će biti dovoljno za pozitivan rezultat u meču sa Voždovcem.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbalski klub Rad jedan je od dva superligaša koji imaju maksimalan učinak na startu prolećnog dela sezone a narednu utakmicu "Građevinari" igraju na Banjici protiv gradskog rivala iz naselja Braće Jerković.

Gosti nebskoplavih sa Banjice biće fudbaleri Voždovca a trener Rada Milan Milanović ističe da će od svojih izabranika zahtevati isti pristup kao u duelima sa Novim Pazarom i Borcem.

"Očekujem da ponovimo igru iz prva dva kola i ako budemo disciplinovani, borbeni i pružimo maksimum na terenu ni rezultat neće izostati. Na malom beogradskom derbiju, videćemo u kom pravcu krećemo, verujem da ćemo krenuti ka gornjem delu tabele" rekao je Milanović.

Rad je u prva dva kola prolećnog dela sezone upisao dva "minimalca" pa u gradski derbi sa Voždovcem ulazi kao osmoplasirana ekipa na tabeli uz 22 osvojena boda.

"To su samo dva kola. Rano je govoriti o utiscima. Za sada mogu da budem zadovoljan pristupom i načinom igre naše ekipe. Međutim, rezultati se gledaju na kraju prvenstva" poručuje strateg "Građevinara".

Šef stručnog štaba FK Rad u subotu neće moći da računa na suspendovane Nikolu Raspopovića i Igora Đurića ali se u tim vraća oporavljeni Ognjen Gnjatić.

"Dobrim pristupom i maksimalnom angažovanošću možemo stići do nova tri boda. Voždovac ima dobru ekipu i dosta kvalitetnih pojedinaca, uz to dobro su odigrali oba meča u nastavku prvenstva, posebno prvi meč protiv Partizana, ali uprkos svemu očekujem da bodovi ostanu na Banjici" ističe rekovalescent Gnjatić.

Zbog incidenata koje su navijači Rada napravili u prvoj utakmici prolećnog dela sezone sa Novim Pazarom Banjica će u duelima sa Voždovcem i Donjim Sremom biti zaključana za publiku.

"Mnogo će nam nedostajati naši verni navijači, jer su oni naš 12. igrač. Ali, to će biti dodatni motiv da damo maksimum i da osvojimo tri boda i da ih time nagradimo" poručio je Gnjatić.

Utakmica 18. kola Jelen Superlige između FK Rad i FK Voždovac zakazana je za subotu sa početkom od 13 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke