Milanović: "Pobedom da zaokružimo uspešnu polusezonu"

Autor: Beta Beta
petak 05.12.2014.
14:20
Izvor: Beta

Trener fudbalera Rada Milan Milanović rekao je danas da njegova ekipa pobedom nad Napretkom želi da završi jesenji deo sezone, za koji je ocenio da je bio veoma uspešan.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Rad je 10. na tabeli Super lige sa 16 bodova, tri više od sledećeg protivnika Napretka, koji je jedno mesto iznad zone ispadanja.

"Želimo pobedu koja bi zaokružila dobre igre koje su iza nas i da bi se kako dolikuje oprostili od naših navijača na polusezoni. Sa 19 bodova bi nam bilo mnogo lakše u prolećnom delu sezone", rekao je Milanović na konferenciji za novinare u Beogradu.

Milanović je kazao da se klub razvija i da je zadovoljan urađenim, s obzirom na to da je ekipa ostvarila povoljan rezultat tokom jesenjeg dela sezone, a i afirmisala je nekoliko mladih igrača.

"Zahvalio bih se rukovodstvu kluba koje je organizaciono i finansijski ispratilo učinak ekipe. Sa moje strane i strane igrača sledi zahvalnost. U takvoj atmsferi očekujemo poslednje kolo i nadam se da će igrači pružiti maksimum u utakmici protiv Napretka", kazao je Milanović.

On protiv kruševačkog kluba neće moći da računa na povredjenog Nikolu Raspopovića, kao i suspendovane Ognjena Gnjatića i Miloša Markovića.

Utakmica između Rada i Napretka igraće se u nedelju u 13.00 na stadionu Obilića na Vračaru u Beogradu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke