Milanović: "Očekujem dobru utakmicu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.01.2015.
22:08
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener fudbalera Rada Milan Milanović kazao je da njegovi izabranici jedva čekaju duel sa poljskim Belhatovom i izrazio nadu da će prvi kontrolni meč proteći u najboljem redu.

Beta/FK Rad/Dr
Beta/FK Rad/Dr

Povezane vesti

Fudbaleri Rada borave u Antaliji gde se kao i mnoge druge kolege iz srpskih klubova spremaju za prolećni deo sezone u Jelen Superligi.

Trećeg dana boravka u Antaliji "Građevinari" će odigrati prvu kontrolnu utakmicu a protivnik će im biti poljski Belhatov koji nastupa u Ekstraklasi.

"Sutra igramo protiv poljskog prvoligaša Belhatova. To je korektna i profesionalna ekipa, pustićemo celu ekipu da igra, 20 igrača, i na poluvremenu ćemo izmeniti ceo tim a to je još jedan test za mlađe igrače da se približe prvom timu, da pokušaju da se izbore za mesto" rekao je trener Rada.

Milanović je dodao da pripreme za sada teku po planu a posle perioda suvoparnog rada na fizičkoj spremi igračima će dobro doći provera sa devetoplasiranom ekipom poljskog šampionata.

"Za sada dobro teku pripreme, momci su vredni tako da protiv Belhatova očekujem dobru utakmicu. Nema povreda. Sve su to profesionalci koji su spremni došli na pripreme tako da sa povredama nemamo problema" istakao je Milanović.

Kontrolna utakmica Rad - Belhatov igraće se u četvrtak od 17.30 po lokalnom vremenu odnosno 16.30 po srednjeevropskom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke