Milanović očekuje neizvestan derbi

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 25.04.2015.
16:23
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener fudbalera Rada Milan Milanović rekao je da očekuje neizvestan duel sa gradskim rivalom OFK Beogradom, istakavši da su njegovi izabranici spremni za izazov koji ih očekuje na Karaburmi.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

U senci 148. "večitog derbija" naći će se sve utakmice 24. kola Jelen Superlige među kojima i mali gradski derbi koji se igra na Karaburmi.

OFK Beograd i Rad igraće za šestu poziciju na tabeli pa trener gostiju Milan Milanović očekuje neizvestan i uzbudljiv meč.

"Očekujem tešku utakmicu. Mečevi između Rada i OFK Beograda uvek su pobuđivali veliko interesovanje, utakmice su bile kvalitetne i do kraja neizvesne. Tako da i ovog puta očekujem neizvesnu utakmicu do samog njenog kraja" kazao je Milanović.

Prvi ovosezonski duel dva tima završen je rezultatom 1:1 ali "Građevinari" u odnosu na jesenji deo sezone igraju mnogo bolje i predstavljaju otkrovenje drugog dela šampionata.

"OFK Beograd ima mlad tim, igraju atraktivan, disciplinovan i dobar fudbal. Moji momci su radom, odnosom na treninzima i dosadašnjim rezultatima pokazali da su spremni za svaki izazov i da možemo da igramo ravnopravno sa svakim protivnikom" zaključio je Milanović.

Mali gradski derbi između OFK Beograda i Rada zakazan je za nedelju, 26. april, od 16 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke