Milanović: "Novi Pazar nije slučajno peti"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.02.2015.
12:56
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener fudbalera Rada Milan Milanović kazao je da njegovu ekipu očekuje izuzetno težak ispit u prvom kolu prolećnog dela sezone jer rezultati Novog Pazara govore o kvalitetu tog tima.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Za vikend se nastavlja takmičenje u srpskom fudbalskom prvenstvu a fudbaleri Rada u subotu na Banjici dočekuju ekipu Novog Pazara.

Biće to okršaj desetoplasirane i petoplasirane ekipe na tabeli a trener "Građevinara" Milan Milanović nada se da će njegovi izabranici biti kadri da se na najbolji mogući nači predstave svojim navijačima na prolećnoj premijeri.

"Novi Pazar ima respektabilan tim, ima odličnog trenera, uostalom nisu slučajno na petoj poziciji na tabeli. Izuzetno težak protivnik , ali mi ćemo se na najbolji način predstaviti na premijeri na našem stadionu" kazao je Milanović za klupski sajt.

Superligaš sa Banjice u završnici priprema prikazuje sjajnu formu pa su tako na poslednje tri utakmice ostvarene sve tri pobede.

Januarska pojačanja već su se adaptirala na novu sredinu pa Milanović ne vidi razlog da prvi takmičarski meč u 2015. godini ne protekne po planu.

"Dobili smo kvalitetna pojačanja. Zadovoljan sam njihovim odnosom i zalaganjem, kao i uklapanjem u novu sredinu. Nadam se da će moji momci prikazati partije koje su prikazali na pripremama u Antaliji i to će biti dovoljno za pobedu" zaključio je Milanović.

Utakmica 16. kola Jelen Superlige između Rada i Novog Pazara zakazana je za subotu, 21. februar, sa početkom od 13 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke