Milanović: "Nisam zadovoljan odlukom"

Autor: Beta Beta
petak 24.10.2014.
11:41
Izvor: Beta

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Goran Milanović rekao je danas da nije zadovoljan odlukom Evropske fudbalske unije.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

UEFA je prekintu utakmicu sa Albanijom registrovala službenim rezultatom 3:0 za Srbiju i oduzimanjem bodova, zvanični stav Saveza biće iznet u 13 sati.

"Nisam zadovoljan. Ne bih ništa više rekao, Fudbalski savez će se zvanično oglasiti", rekao je Milanović agenciji Beta.

Prekinuta utakmica fudbalskih reprezentacija Srbije i Albanije registrovana je službenim rezultatom 3:0 za Srbiju, kojoj će biti oduzeta tri boda u kvalifikacijama, a naredna dva meča kao domaćin u Grupi I odigraće bez prisustva publike, saopšteno je danas.

Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije obavestila je danas Fudbalski savez o kaznama zbog prekinute utakmice, koje su Srbija i Albanija odigrale 14. oktobra u Beogradu.

Kako se navodi na sajtu FSS, odlukom Kontrolne i disciplinske komisije Uefa utakmica je registrovana službenim rezultatom 3:0 za Srbiju, a reprezentaciji Srbije će biti oduzeta tri boda u kvalifikacionoj Grupi I.

Srbija će predstojeće dve utakmice igrati bez publike, a Fudbalski savezi Srbije i Albanije kažnjeni su sa po 100.000 evra.

U Grupi I Albanija ima četiri boda iz dve utakmice, a Srbija ima bod iz jednog meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke