Milanović: "Neki igrači su glumili zvezdice!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 14.03.2015.
20:51
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Rada Milan Milanović nije bio pogođen činjenicom da je njegov tim poražen u Humskoj ali ga je zaboleo odnos prema igri koji su pojedini igrači pokazali u duelu sa Partizanom.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Trener Rada Milan Milanović rekao je da je razočaran i iznerviran igrom pojedinih fudbalera svog tima.

"Prvo poluvreme smo dobro odigrali, imali ritam ravnopravan Partizanu. Nismo posebno ugrozili njihov gol, ali to nije lako uraditi. Iznervirala me je druga činjenica jer kada dajemo šansu mladim igračima grudi me bole zbog njihovih gluposti i grešaka, ne smeju da imaju ovakav odnos prema igri, ne smeju tako da se koriste šanse", rekao je Milanović.

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu Rad sa 2:0 čime su "Građevinari" prekinuli seriju od tri pobede.

"Postoji konkurencija u timu i jedan ili dvojica igrača će brzo to osetiti. Ne zbog toga što smo izgubili, već što smo pogrešili i nadobudno ušli u meč. Par igrača je glumilo zvezdice, to ćemo brzo da rešimo, za par kola će njihov odnos prema igri biti bolji", dodao je on.

Milanović je naveo da se poraz protiv Partizana "uklopio" sa današnjim rezultatima u 19. kolu Superlige.

"Ovaj poraz nam nije teško pao. Bili su bolji i ako smo već morali da izgubimo utakmicu onda je ovo pravo vreme gledajući današnje rezultate. Mi smo i dalje udaljeni od zone ispadanja. Naredne dve utakmice igramo kod kuće i nadam se da ćemo da se izborimo za dve pobede" rekao je Milanović.

U narednom kolu fudbaleri Rada na Banjici dočekuju Donji Srem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke