Milanović: "Ne strahujemo za budućnost kluba"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.01.2015.
17:22
Izvor: Sportske.net, fkjagodina.org.rs

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović pozdravio je igrače na startu priprema za prolećni deo sezone i poručio da nova energija uz proverene stručnjake garantuje ovom superligašu sigurnu budućnost.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Jagodine okupili su se u sredu na gradskom stadionu na startu priprema za prolećni deo sezone u Jelen Superligi a pre prozivke trenera Sima Krunića igračima se obratio predsednik Goran Milanović.

"Mi koji vas selektiramo godinama, sigurni smo u to da smo uspeli da okupimo veliki broj pravih fudbalera i veliki broj pravih ljudi" počeo je svoje izlaganje Milanović.

"Ove godine imamo i značajno podmlađen sastav, sada krećemo sa jednom trećinom igrača koja treba da čine tu svežu krv, da nam donesu novu energiju sa ljudima koji su stručni i koji već znaju da prave dobre rezultate" dodao je predsednik FK Jagodina.

Jagodina je jesenji deo sezone završila na sedmoj poziciji na tabeli sa 21 osvojenim bodom a plan je da se na proleće napravi pomak na tabeli i napadne trofej u Kupu Srbije.

"Nova energija može napraviti upravo takav ambijent da i ove, i naredne godine ne moramo da strahujemo za budućnost ovog kluba" poručio je Milanović.

Prvu utakmicu u prolećnom delu sezone Jagodina igra na gostujućem terenu protiv ekipe lučanske Mladosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke