Milanović: "Ne smemo da potcenimo Jagodinu"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.08.2015.
17:53
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener fudbalera Rada Milan Milanović rekao je da njegove igrače očekuje težak meč sa Jagodinom uprkos činjenici da ekipa iz Pomoravskog okruga ne beleži dobre rezultate na startu sezone.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Nakon trijumfa koji su ostvarili na domaćem terenu protiv lučanske Mladosti i kraće pauze zbog odlaganja duela sa Partizanom, fudbalere Rada u subotu očekuje novi susret na stadionu "Kralj Petar I".

U okviru 7. kola Superlige Srbije "Građevinari" će ugostiti ekipu Jagodine koja je na pet odigranih utakmica osvojila samo jedan bod.

"Očekujem da odigramo još jednu dobru utakmicu na domaćem terenu. Uprkos lošim rezultatima koje ekipa Jagodine beleži na startu prvenstva ne smemo da ih potcenimo nikako jer dolaze na Banjicu sa verom u pobedu" rekao je trener Rada Milan Milanović.

Jagodina je poput Rada bila slobodna u prethodnom kolu zbog odlaganja duela sa Vojvodinom a pre toga je u Subotici osvojila prvi bod u novoj sezoni.

"Imali su jednu odličnu utakmicu iza sebe protiv Spartaka, osvojili su bod ali su prema prikazanom zaslužili više. Moramo da budemo ozbiljni, ne smemo nikoga da potcenimo tako da očekujem da moji igrači uđu u utakmicu maksimalno spremni" dodao je Milanović.

Utakmica sedmog kola Superlige Srbije između Rada i Jagodine zakazana je za subotu, 22. avgust sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke