Milanović: "Iskoristili smo opuštenost Jagodine"

Autor: Beta Beta
subota 08.11.2014.
23:21
Izvor: Beta

Trener fudbalera Rada Milan Milanović kazao je da mora da bude zadovoljan pobedom koju su njegovi izabranici upisali na gostovanju ekipi Jagodine.

Beta/BranislavBožić/Dr
Beta/BranislavBožić/Dr

Povezane vesti

Trener Rada Milan Milanović rekao je večeras da je zadovoljan zbog pobede njegovih fudbalera nad Jagodinom u 12. kolu Superlige Srbije.

"Do sada smo uglavnom igrali lepršavo na strani i sa više ofanzivnih igrača, danas smo se odlučili malo da zatvorimo sredinu, jer Jagodina ima odličan napad, u tome smo i uspeli. Neki put je bolje i ovako, sa manje lepote igrati fudbal, ali pobediti na strani, tako da sam s te strane zadovoljan", rekao je Milanović.

Rad je danas u gostima savladao Jagodinu sa 2:0 u utakmici 12. kola domaćeg prvenstva.

"Iskoristili smo nesmotrenost i malu opuštenost ekipe Jagodine na samom početku, imali smo jednu dobru šansu i postigli smo gol iz prekida. Posle toga smo istrpeli pritisak, najveći pritisak u prvom poluvremenu je bio negde sredinom poluvremena, imali su dve, tri dobre akcije", kazao je Milanović.

Trener Jagodine Simo Krunić kazao je da je njegova ekipa zasluženo poražena.

"Imali smo neke naše prilike u prvom i drugom poluvremenu, igrali smo kod kuće, rano smo primili gol, nismo uspeli da se vratimo, da izjednačimo u nekim prilikama koje smo imali. Na kraju smo ostali i bez igrača zbog jedne nesmotrenosti, i Rad nas je kaznio", kazao je Krunić.

"Danas nismo uspeli da damo gol, primili smo dva i zasluženo smo izgubili", dodao je on.

Rad je posle nekompletnog 12. kola Superlige na devetom mestu sa 14 bodova, dok je Jagodina 10. sa istim bodovnim učinkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Sunday, 09.11.2014
15:45

Milanovic izrasta u jednog od najboljih trenera u JSL, uz Simu i Bogicevica.