Milanović cilja 'zlatnu sredinu'

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.01.2015.
14:08
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener fudbalera Rada Milan Milanović očekuje da njegova ekipa u nastavku sezone dokaže svoj kvalitet i da na kraju sezone ostane u "zlatnoj sredini" tabele.

Beta/FK Rad/Dr
Beta/FK Rad/Dr

Povezane vesti

Fudbaleri Rada već dve nedelje treniraju u Beogradu pa će im selidba u Antaliji dobro doći u razbijanju monotonije.

Trener Milan Milanović zadovoljan je do sada urađenim a nastavak priprema vidi kao priliku da se "udari glazura" na "grube radove".

"Povoljni vremenski uslovi su pogodovali da u potpunosti sprovedemo u delo sve ono što sam zacrtao sa svojim saradnicima. Zadovoljan sam sa dosadašnjim radom. Fudbaleri marljivo izvršavaju postavljene zadatke, posvećeni su treninzima i veoma su disciplinovani. Svesni su šta ih čeka u nastavku prvenstva" kaže strateg Rada.

"Građevinari" su od početka priprema odradili 16 treninga a do odlaska u Antaliju (26. 1.) čekaju ih još tri i jedan kontrolni meč protiv Turbine iz Vreoca.

"U prvoj kontrolnoj utakmici protiv Turbine videćemo dokle smo stigli i ona će biti ocena našeg dosadašnjeg rada. Šansu ću pružiti svim igračima, tako da će odigrati po poluvreme" ističe Milanović.

Ekipa sa Banjice odigraće u Antaliji četiri kontrolne utakmice protiv Belhatova, Astane, Pohanga i Slavije iz Praga što Milanović vidi kao priliku da se iskristališe forma pred nastavak šampionata.

"Imamo mladu i perspektivnu ekipu. Liga je prilično ujadnačena. Pretposlednjoj ekipi na tabeli bežimo četiri boda, a otprilike za toliko bodova zaostajemo za Novim Pazarom koji je petoplasirana ekipa na tabeli. Dakle, sve zavisi od nas. Očekujem da zaposednemo sredinu tabele" zaključio je Milanović.

Nakon centralnog dela priprema fudbaleri Rada se vraćaju u Beograd gde ih očekuje generalna proba sa Vojvodinom a prvi takmičarski meč u 2015. godini "Građevinari" igraju 21. februara protiv Novog Pazara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
don.mile1986
Wednesday, 21.01.2015
15:35

i Zvezda isto ,samo sto se stidi da to kaze navijacima ... ali recice im UEFA