Milanović: "Bilo bi lakše da igramo protiv Zvezde ili Partizana"

Autor: Beta Beta
petak 17.07.2015.
17:30
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba FK Rad Milan Milanović veruje da bi njegovoj ekipi više odgovaralo da je u prvom kolu nove sezone za rivala dobila Zvezdu ili Partizan umesto Voždovca.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Trener fudbalera Rada Milan Milanović rekao je u petak da bi mu bilo lakše da u prvom kolu Superlige njegova ekipa igra protiv Partizana ili Crvene zvezde, a ne protiv Voždovca.

"Imamo za početak najtežu moguću utakmicu. Lakše bi mi bilo da igramo sa Zvezdom ili Partizanom, manji pritisak bismo imali" rekao je Milanović.

Rad je u prethodnoj sezoni oba puta bio bolji od Voždovca u međusobnim susretima a posebno će ostati upamćen meč na Vračaru kada je uz pet golova Petra Jelica tim sa Banjice slavio rezultatom 6:1.

"U neku ruku smo zadužili Voždovac prošle godine, dali smo im osam golova na dve utakmice, ali je situacija sada drastično drugačija. Ja pretpostavljam da je Voždovac ove godine mnogo jači", dodao je trener "Građevinara".

Fudbaleri Rada u subotu dočekuju ekipu Voždovca u prvom kolu Superlige Srbije.

"Očekujem od igrača da daju sve od sebe. Znam da imaju potencijal da pobede svaku ekipu u ovoj ligi kada su maksimalno pažljivi i spremni za utakmicu", dodao je Milanović.

Utakmica između Rada i Voždovca igra se sutra od 17.00 na stadionu "Kralj Petar I" na Banjici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke