Milanović bi "potpisao" i remi u Lučanima

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.10.2014.
19:52
Izvor: Sportske.net, fkrad.rs

Trener fudbalera Rada Milan Milanović smatra da će njegovi izabranici imati težak posao u duelu sa Mladošću zbog čega bi bio zadovoljan svakim rezultatom koji ne podrazumeva poraz.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Fudbaleri Rada sezonu u JSL nastavljaju gostovanjem u Lučanima gde ih očekuje duel sa uvek nezgodnom Mladošću.

Posle trijumfa na gostovanju Radničkom 1923 i remijem u gradskom derbiju sa OFK Beogradom strateg Rada Milan Milanović smatra da bi svaki rezultat koji ne podrazumeva poraz u Lučanima odgovarao njegovom timu.

"Nemamo kadrvskih problema i dobro smo radili tokom protekle nedelje. Kada izađemo na teren gledamo da zabeležimo pobedu, jer ova ekipa ima samo takav pristup. U Lučanima želja je pobeda, ali bi bio zadovoljan i nerešenim ishodom... Drugim rečima svaki pozitivan ishod je ispunjenje naših ambicija u subotnjem duelu" rekao je Milanović.

Fudbaleri Rada trenutno zauzimaju devetu poziciju na tabeli sa 11 osvojenih bodova, dok lučanska Mladost ima dva boda više i nalazi se mesto iznad "Građevinara" na superligaškoj lestvici.

"Mladost iz Lučana je ekipa koja zavređuje svaku pohvalu jedna je od najprijatnijih iznenađenja. U svojim redovima imaju nekoliko odličnih pojedinaca od Adamovića, Jovanovića do napadača Patrika Frajdeja i sigurno da zaslužuju svaku vrstu respekta" poručuje strateg Rada.

Utakmica 10. kola JSL između Mladosti i Rada zakazana je za subotu 25. oktobar od 14 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke