Mijatović: "Dobra prilika da se smire strasti"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 04.11.2015.
23:15
Izvor: Sportske.net

Legenda fudbalskog kluba Partizan Predrag Mijatović posetio je ekipu u Bilbaou i izneo svoje viđenje trenutne situacije u klubu iz Humske.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ekspediciju fudbalskog kluba Partizan koja se nalazi u Bilbaou u sredu uveče je posetio Predrag Mijatović koji je u Baskiju doputovao iz španske prestonice kako bi podržao voljeni klub.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam tu i što imam priliku da se vidim sa stručnim štabom, igračima i članovima uprave. Tu sam da dam mali doprinos ambijantu pred sutrašnju utakmicu" kazao je Mijatović.

Partizan u četvrtak igra četvrtu utakmicu u grupnoj fazi Lige Evrope, a protivnik će mu biti Atletik Bilbao koji slovi za favorita.

"Partizan u ovom trenutku ne može da se pohvali dobrom formom, međutim, Partizan je u prve tri utakmice u Ligi Evrope pokazao da je ekipa koja želi, koja hoće i koja u krajnjoj liniji može da uradi nešto više nego što je to bio slučaj u prethodnim izletima u ovom takmičenju" dodao je Mijatović.

Crno-beli su pre dve nedelje poraženi u Humskoj od Atletika rezultatom 2:0, a na poslednjih sedam mečeva u svim takmičenjima imaju samo dve pobede.

"Sutrašnja utakmica bitna je ne samo u rezultatskom smislu, već i zbog toga što će igrači morati da pokažu svima nama da imaju kvalitet. Ja sam optimista i verujem da su ovo utakmice na kojima svaki igrač želi da pokaže što više i da da sve od sebe" kaže Mijatović.

Ekipa Ljubinka Drulovića i dalje ima velike šanse da prezimi u Evropi, pa Predrag Mijatović duel sa Atletikom vidi kao sjajnu priliku da se prekine niz loših rezultata.

"Ovo je izuzetno dobra prilika da se malo smire strasti, da igrači pokažu da je ono kroz šta trenutno prolaze samo faza koja će se uz par dobrih utakmica rešiti a stvari doći na svoje mesto" zaključio je legendarni centarfor Partizana.

Utakmica 4. kola grupe "L" između Atletik Bilbaoa i Partizana zakazana je za četvrtak od 21.05.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke