Mijat Gaćinović - Ništa od Zvezde, gde ćemo ga gledati?

Autor: Darko Mitrović
subota 27.06.2015.
19:49
Izvor: Sportske.net, mojahercegovina.com

Posle laganog stišavanja euforije povodom istorijskog uspeha naše mlade reprezentacije, sada su u prvom planu transfer-vesti i pitanja da li će naši ''Orlići'' već ovog leta unovčiti titulu prvaka sveta.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Kad je u pitanju golman i kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković, on će ipak potpisati novi ugovor sa svojim sadašnjim klubom, što je danas potvrdio Zvezdan Terzić, generalni direktor beogradskih crveno-belih, iako je prethodnih dana bilo i drugačijih najava sa ''Marakane''.

Međutim, izgleda da mu u Zvezdi neće praviti društvo Mijat Gaćinović, ofanzivni vezista Vojvodine, koji je takođe bio na meti uprave beogradskih crveno-belih.

On je posle uspeha sa ''Orlićima'' na zasluženom odmoru u Trebinju i iščekuje konkretnije vesti o potencijalnim transferima.

S obzirom da ga Zvezdan Terzić danas nije ni pomenuo kao mogućeg Zvezdinog novajliju, utisak je da je ta opcija definitivno otpala, ali Gaćinović ne brine previše.

Interesovanja ima, ali iz inostranstva.

''Zvezdino interesovanje nije baš od juče, mada je ovo sada već nešto drugačije.Znam da sam na njihovoj meti već duže vreme. Prija mi interesovanje, ali ne želim da se zalećem s nekim izjavama. Imam par zanimljivih ponuda iz inostranstva i nadam se da će sve biti gotovo u narednih sedam do deset dana'', istakao je Gaćinović, a preneo portal Mojahercegovina.com.

Podsetimo, zimus se za Gaćinovića interesovao i Partizan, ali ni crno-beli nisu uspeli da ga angažuju.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DjovaneElber
Sunday, 28.06.2015
14:41

Svi ovi mladi perspektivni nasi igraci treba da ostanu na zemlji i da grade karijere polako stepenik po stepenik a ne da brzo prelaze u velike klubove i dozive sudbinu najveceg talenta u zadnje vreme u nasem fudbalu Perice Ognjenovica

avatar
pjer
Sunday, 28.06.2015
08:33

ali ce zato u partizan posto nece da igra za klikere

avatar
Marko Kralj
Saturday, 27.06.2015
22:59

Ovo ni nije bilo realno,tako da..

avatar
ujka Vanja
Saturday, 27.06.2015
21:35

Ipak ako ga niko ne kupi,ja bih voleo da ga dovedemo u Humsku kad udjemo u LS.I pored njega,pozajmiti Medojevica (pa otkupiti opet,kad udjemo u LS),Krasica,Gacina,Ivanica,Zdjelara,Antonova,ihh ima da budemo jaki kao crna zemlja!!E da zaboravih onog malog Ilica iz Spartaka,jak je kao bik,plus je sto je prosao NASU skolu!I na pozajmicu dovesti Dzonija Djurdjica.Au pa prosetali bismo se kroz JSL sa tim igracima!Bili bismo prvaci vec u septembru mesecu i rastereceno bi igrali grupnu fazu LS!

avatar
ujka Vanja
Saturday, 27.06.2015
21:32

Hahaha ma kakva bre Zvezda??Ja se ponekad pitam da li su ovi mediji normalni,svakog igraca koji bar malo odskace u kvalitetu od ostalih u ovoj SL povezuju sa Zvezdom,i pored njenog visemilionskog duga.Sto tako ne povezuju sa Partizanom za promenu?

avatar
mibo$$$.
Saturday, 27.06.2015
21:10

I sta da ga dovedemo na neku pozajmicu ili tako nesto..koji je tu interes kluba ?razigravati menadzerima igraca....bolje use i u svoje kljuse..Ristic,Rajko,Grujic,Jovanovic,Kovacevic ,Petkovic,Jovic,,,,a nadam se vec od ove sezone D Zivkovic,i jos neki novi klinci...Realno zvezda je oterala pre 2 god celu jednu generaciju klinaca zarad stranaca i matoraca..

avatar
kosingas
Saturday, 27.06.2015
20:33

Pa Partizan nema budžet od 400€!

avatar
Povratak kraljaBAN23
Saturday, 27.06.2015
21:15

Ali Partizan nema veći budžet od države Srbije, o tome se radi.

avatar
Zvezda u srcu!
Sunday, 28.06.2015
16:20

Nije vam budzet 400 evra,kako ce i biti kad ste najboljeg mladog igraca na svetu prodali za 1 milion fudbalskoj mafiji,samo polako doce i vas glave pojedini ljudi iz uprave...

avatar
rivarinho
Saturday, 27.06.2015
22:58

Za budzet partizan da se javi drzavi hrvatskoj, gde je i rodjen, malo je logicnije!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 27.06.2015
22:00

Gde igra onaj Milošević (bio je sa u20 reprezentacijom), gledao sam ga i odlično se pokazao, baš me oduševio.