Mijat Gaćinović - Kuda posle Vojvodine?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.04.2015.
12:53
Izvor: Sportske.net, Sport

Jedan od naših najtalentovanijih fudbalera, kapiten Vojvodine Mijat Gaćinović na leto će, izvesno je, promeniti sredinu. Pitanje je, naravno, koja će biti njegova sledeća stanica.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Dvadesetogodišnji fudbaler Vojvodine, koji je zimus promovisan i u kapitena, neće se još dugo zadržati na ''Karađorđu''.

Kako smo već i objavljivali, Mijat Gaćinović je, baš kao i štoper Srđan Babić, nedavno prodat švajcarskom investicionom fondu i jasno je da se samo čeka letnji prelazni rok i da se ova dvojica talentovanih fuidbalera rastanu od Vojvodine.

Mijat Gaćinović je to i sam potvrdio u izjavi za ''Sport'', istakavši da će na leto ''99 posto'' promeniti sredinu.

''Gde ću, još ne znam, a želje su mi Holandija i Španija. Tamo se mnogo prostora daje mladim igračima i smatram da bih mogao da napredujem. Mojoj Vojvodini sam zahvalan za sve što sam do sada postigao i što mi je pomogla da se izgradim, ali možda je i pravo vreme da probam u nekoj od jačih liga'', istakao je Gaćinović.

Prema tome, eventualni transfer u Partizan ili Crvenu zvezdu, ne dolazi u obzir.

''Spekulisalo se zimus po tom pitanju, ali nisam otišao u Partizan. Poznat je stav da se iz Vojvodine ne ide u Zvezdu ili Partizan, a posebno ne za igrače koji su prošli Omladinsku školu 'Ilija Pantelić'. Za mene, smatram, bolje je da idem u inostranstvo'', jasan je Gaćinović.





Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke