Mijailović: "Zvezdina 'traka' obeleži karijeru"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.08.2014.
17:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Iskusni defanzivac FK Crvena zvezda Nikola Mijailović imenovan je za novog kapitena nakon odlaska Nenada Milijaša u Manisu a pred duel sa Spartakom levi bek je poručio da će umeti da se izbori sa "težinom" kapitenske trake.

Beta/BranislavBožić
Beta/BranislavBožić

Povezane vesti

Šampion Srbije bio je primoran da nakon tri odigrane utakmice u novom šampionatu promeni kapitena i lidera na terenu a trener Nenad Lalatović odlučio je da Nenada Milijaša nasledi Nikola Mijilović.

Iskusni levi bek koji se prošle godine vratio na "Marakanu" pokazao se u prethodnoj sezoni kao lider na terenu i van terena zbog čega je trener odlučio da baš njemu pripadne čast i odgovornost da ponese kapitensku traku u nastavku tekuće sezone.

"Hvala šefu Lalatoviću što mi je ukazao čast i ujedno pred mene stavio veliku obavezu. Zvezdina kapitenska traka je nešto što obeleži karijeru svakog igrača i siguran sam da ću umeti da je nosim sa ponosom i težinom, kako na terenu tako i van njega. Najviše ću govoriti na terenu jer je poznato da tamo i najbolje 'pričam'" rekao je Nikola Mijailović.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore prvi put će se u ulozi prvog među jednakima naći u subotu kada Zvezda dočekuje subotički Spartak u okviru četvrtog kola JSL.

"Moram da istaknem da je najvažnija stvar za sve nas u svlačionici ne ko je kapiten, već to da u subotu, pred punim tribinama, pobedimo Spartak i tako nastavimo seriju. Uvek ćemo gledati zajednički cilj ispred ličnog uspeha" poručio je Mijailović.

Fudbaleri Crvene zvezde posle tri odigrana kola u novoj sezoni imaju devet osvojenih bodova a interesantno je da u subotu dočekuju tim koji takođe nije primio gol od početka sezone.

Duel na "Marakani" između Crvene zvezde i Spartaka igra se u subotu od 19 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke