Mijailović: "Tužio sam Zvezdu po gazdinoj direktivi"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 22.01.2015.
13:51
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović poručio je da nema nameru da napusti klub i da je podneo tužbu kako bi mu bile isplaćene zarade a sve po direktivi Zvezdana Terzića u čijoj se nemilosti našao.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u Sloveniji a sa timom nije suspendovani Nikola Mijailović koji je dobio zabranu treniranja, igranja i dolaska na stadion.

"Zabranjen mi je ulazak na stadion, ne smem ni da treniram tamo, sve mi je zabranjeno" kaže Mijailović za "Kurir".

Podsećamo da je levi bek i doskorašnji kapiten Crvene zvezde suspendovan zbog sukoba sa Milošem Bosančićem ali sam igrač tvrdi da je sve počelo kada se suprotstavio Zvezdanu Terziću.

Mijailović je objasnio kako je na sastanku u Belgiji stao na stranu Nenada Milijaša u trenutku kada je Terzić govorio kako će on da odluči o tome da li je cilj titula ili podmlađivanje tima.

"Stao sam na stranu saigrača. Odgovorio sam da Zvezda nikad da može da ide na drugo mesto. Rekao mi je da napustim sastanak. Četiri puta mi je to ponovio. Bila mu je tada polomljena jedna ruka, a onom zdravom mi je pokazao put vrata" ističe Mijailović.

Zbog svega navedenog Mijailović ne može da računa da će igrati tokom prolećnog dela sezone ali i pored toga nema nameru da napusti klub iako je isti tužio zbog neisplaćenih zarada.

"Advokat je pokrenuo proces, nisam dobio nijednu platu iz novog ugovora, a duguje mi se i za prethodnu sezonu. Da se razumemo, nisam klub tužio za raskid ugovora niti ću, već samo za dugovanja. Samo slušam gazdu, koje mi je na pitanje o plati rekao da podnesem tužbu" zaključuje Mijailović.

Bivši mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore poručio je da će tokom prolećnog dela sezone dolaziti na "Marakanu" da bodri ekipu ukoliko mu ne bude zabranjen ulazak na stadion.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke