Mijailović sprema žalbu

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 10.01.2015.
13:46
Izvor: Sportske.net

Discpilinska komisija FK Crvena zvezda kaznila je Nikolu Mijailovića tromesečnom suspenzijom "zbog sukoba sa saigračem" a doskorašnji kapiten najavio je da će uložiti žalbu na tu odluku.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Levi bek Crvene zvezde i doskorašnji kapiten kluba iz Ljutice Bogdana Nikola Mijailović rešen je u nameri da istera pravdu.

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i Crne Gore suspendovan je na tri meseca odlukom Disciplinske komisije FK Crvena zvezda zbog navodnog sukoba sa Milošem Bosančićem.

Javnosti nije uskraćena mogućnost da sama zaključi šta stoji iza kulisa pošto se Mijailović suprotstavio generalnom direktoru kluba Zvezdanu Terziću a iskusni defanzivac smatra da su mu prava ugrožena zbog čega najavljuje žalbu.

"Novosti" prenose da je tokom disciplinskog postupka nije ispoštovan pravilnik i da Komisija čak nije ni saslušala igrača pre no što je donela odluku.

Nedavno je Nikolu Mijailovića podržao i doskorašnji član Crvene zvezde Nejc Pečnik koji je na "Instagramu" profilu napisao da mu nije jasno zašto se klub ogrešio i svog dojučerašnjeg kapitena.

Jasno je, međutim, da od Mijailovićeve žalbe verovatno neće biti ništa pošto sukob sa prvim čovekom kluba nikome nije doneo dobro posebno kada navijači i saigrači ne žele da izraze svoj stav i pokažu šta misle o sukobu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke