Mijailović progovorio o oduzimanju trake!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 28.11.2014.
18:03
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji kapiten FK Crvena zvezda Nikola Mijailović progovorio je o slučaju "kapitenska traka" i objasnio da se nije samovoljno odrekao kapitenskog zvanja niti mu je trener oduzeo traku.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Pokušali su u FK Crvena zvezda da zataškaju priču oko naprasne promene kapitena ali će posle svega u Ljutice Bogdana morati da priznaju da nisu dali pravo objašnjenje onoga što se dogodilo prethodne nedelje.

Nikoli Mijailoviću oduzeta je traka i to je jedina istina. Levi bek nije se samovoljno odrekao zvanja kapitena niti je Nenad Lalatović odlučio da mu oduzme traku.

"Pitajte gazdu kluba zašto više nisam kapiten" rekao je Nikola Mijailović za "Mondo".

Očigledno je da Mijailović aludira na Zvezdana Terzića a jasno je da promena kapitena nema nikakve veze sa odlukom igrača ili trenera.

Da Nenad Lalatović nema totalnu autonomiju kao šef stručnog štaba pokazao je slučaj Predraga Đorđevića koji se nedavno požalio da trener ne sme da ga stavi u tim po tuđem nalogu.

Strateg Crvene zvezde izjavio je tim povodom da mu niko ne sastavlja tim i da to nikada u životu ne bi dozvolio ali je priča o promeni kapitena sada podrila Lalatovićev ugled i status.

Izvesno je da će zimska pauza u šampionatu dobro doći da na "Marakani" presaberu redove i da nefudbalske stvari ostanu po strani ukoliko žele da klub odbrani titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke