Mijailović preskače "Romantiku"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 25.11.2014.
11:55
Izvor: Sportske.net

Nakon što je ostao bez kapitenske trake Nikola Mijailović moraće da preskoči i prvenstveni duel sa OFK Beogradom a njegovo mesto kraj leve aut linije zauzeće mladi reprezentativac Nikola Antić.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Međuljudski odnosi u Zvezdinoj svlačionici sigurno nisu na najboljem nivou o čemu svedoči i Lalatovićeva odluka da oduzme kapitensku traku Nikoli Mijailoviću.

Premda je javnosti ponuđena priča kako je iskusni defanzivac sam tražio da neko drugi bude kapiten, jučerašnja izjava Nenada Lalatovića kako "prljav veš" ostaje u svlačionici jasan je pokazatelj da je Mijailoviću oduzeta traka.

Za sada nema nagoveštaja da će zbog nediscipline Mijailović izgubiti mesto u timu ali je izvesno da ga u meču sa OFK Beogradom neće biti u protokolu.

Zbog parnih žutih kartona Mijailović mora da preskoči okršaj sa "Romantičarima" a njegovo mesto kraj leve aut linije zauzeće mladi reprezentativac Nikola Antić koji još uvek nije debitovao u prvenstvu.

Nikola Mijailović ponovo će biti na raspolaganju Lalatoviću za utakmicu sa lučanskom Mladošću a ostaje da se vidi hoće li iskusni defanzivac tokom zime napustiti "Marakanu" što je sasvim moguće, imajući u vidu da Zvezda planira da dovede Dušana Anđelkovića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke