Mijailović: "Neka 'gazda' bude kapiten Zvezde"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.02.2015.
12:39
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović poručio je da ne postoji prokletstvo kapitenske trake u klubu iz Ljutice Bogdana i da je "gazda" taj koji odlučuje o svemu zbog čega je najbolje da sam bude kapiten ekipe.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Upravni odbor FK Crvena zvezda nedavno je potvrdio raniju odluku klupske arbitražne komisije vezano za kažnjavanje Nikole Mijailovića čime je sa bivšim kapitenom ekipe raskinut ugovor na njegovu štetu.

Iskusni levi bek najavio je da nema problem sa time što ga se klub odriče ali će pred Arbitražnim sudom FSS potražiti pravdu jer veruje da nema razloga da ugovor bude raskinut na njegovu štetu.

"Očekujem presudu u moju korist. Ne vidim mogućnost da na osnovu činjenica bude drugačije. Zvezda ima pravo da raskine ugovor sa mnom ako smatra da joj više nisam potreban, ali neka sud utvrdi da li to mogu da urade na moju štetu" rekao je Mijailović za "Naše Novine".

Podsećamo da je Crvena zvezda suspendovala Mijailovića zbog navodnog sukoba sa Milošem Bosančićem ali fudbaler tvrdi da nikakvog sukoba nije bilo već se radi o samovolji Zvezdana Terzića sa kojim je ušao u otvoren obračun.

S tim u vezi Mijailović se dotakao i pitanja statusa Darka Lazovića koji je ostao bez trake a potom je morao da pristane na oprost dela potraživanja kako bi imao mesto u ekipi.

"Žao mi je što sada Lazović prolazi kroz sve to. Vidim priče kako je to kao neko prokletstvo kapitenske trake u Zvezdi, prvo ja, pa onda Darko, međutim, to nema veze. Zna se ko je gazda u Zvezdi i ko odlučuje o svemu. Neka gazda bude i kapiten, to još jedino nije bio u klubu" poručio je Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN9
Wednesday, 18.02.2015
13:45

I da je bilo sukoba teško da bilo koji klub može zbog toga da raskine ugovor na štetu igrača kao što to pokušala Crvena zvezda sa Mijailovićem.

avatar
Bata
Wednesday, 18.02.2015
17:25

Naplatiće im svaki dinar a onda će biti najgori od sve dece...

avatar
kostajnicacz
Wednesday, 18.02.2015
20:33

ako u ugovoru stoji takva stavka onda moze, e sad da li stoji to mi neznamo