Mijailović: "Čekam poziv policije, spreman sam i za poligraf"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.10.2015.
14:06
Izvor: Sportske.net

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović trebalo bi da dobije poziv policijskih inspektora sa kojima će razgovarati o detaljima vezanim za navodne zahteve Zvezdana Terzića "da namesti" utakmicu sa Voždovcem.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Prvo osnovno tužilaštvo dalo je nalog policijskim inspektorima da obave razgovore sa Nikolom Mijailovićem, Zvezdanom Terzićem i Nikolom Beljićem zbog navoda bivšeg kapitena Crvene zvezde.

Nikola Mijailović je nedavno izjavio kako je Zvezdan Terzić od njega tražio da "namesti utakmicu" sa Voždovcem tako što bi od prijatelja i igrača protivničkog tima Nikole Beljića tražio "da podigne ručnu".

Bivši kapiten Crvene zvezde rekao je da utakmica nije bila nameštena jer nije želeo da učestvuje u zakulisnim radnjama a meč je završen rezultatom 2:2.

Zbog navoda koje je izneo Nikola Mijailović će biti pozvan na razgovor sa policijskim inspektorima, a nakon njega bi svoje izjave trebalo da daju Zvezdan Terzić i Nikola Beljić.

Kako prenose "Večernje Novosti", utakmica Crvena zvezda - Voždovac samo je još jedna u nizu kojim se bavi tužilaštvo a Nikola Mijailović poručio je da je spreman na razgovor sa policijom i odlazak na poligraf.

"Meč nije namešten zato što ja nisam hteo da bude namešten, jer se nikada u karijeri nisam bavio tim stvarima. Sad čekam poziv policije. Spreman sam da idem i na poligraf" rekao je Mijailović.

Ostaje da se vidi da li će policijska istraga dati rezultata u mesecima koji slede pošto utakmica Crvena zvezda - Voždovac nije jedina koju tužilaštvo obrađuje u saradnji sa policijskim inspektorima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pantelija Miladinovic
Friday, 30.10.2015
16:42

Kako te DžonI nije sramota kapitenske trake koju si nosio da stalno izmišljaš laži i ljagaš Evropskog i svestskog šampiona u klupskom fudbalu Crvenu ZvezduklI

avatar
Nenad Stanisic
Thursday, 29.10.2015
16:37

S t a r l e t a n.

avatar
Zvezdu voli Srbija
Thursday, 29.10.2015
11:51

Mijailovic je sve blizi transferu u Lazu.

avatar
Zvezdu voli Srbija
Wednesday, 28.10.2015
17:37

Cao Dzoni,nCao Terza,nDzoni mogu li nesto da te zamolim,nTerza za tebe sam uvek na raspolaganju,nZnas Dzoni da sutra igramo protiv strasnog Vozdovca i da moramo pobediti,nZnam Terza izginicemo na terenu,nDzoni brate to nece biti dovoljno za pobedu, a ja imam soluciju za sigurnu pobedu,nKazi Terza o cemu se radi,nDzoni brate moj mili zamolio bih te da kazes onom njihovom napadacu Beljicu da protiv nas smanji gas,nNe Terza ne dolazi u obzir ja sam Dzoni,nDobro Dzoni onda neka nam je dragi Bog od pomoci.nDzoni kako je zavrsila utakmica,nTerza bilo je 2:2,nDobro Dzoni nisi ti kriv nego ja sto nisam rekao Laletu da zamoli svog suraka Babovica da protiv nas povuce rucnu.nBice bolje Terza ima jos da se igra.nHoce Dzoni a ovo da ostane izmedju nas.nTerza nema potrebe to da mi govoris jer ja sam Dzoni.

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Wednesday, 28.10.2015
16:24

In Johnny we trust!

avatar
Wednesday, 28.10.2015
16:19

bas me iteresuje sta ce da kaze covek koji je bezao u SAD od interpola ...

avatar
Nemanja Jovanovic_fb1
Wednesday, 28.10.2015
16:16

prekini da lazes

avatar
gosfkcz
Wednesday, 28.10.2015
16:01

Nasa starleta. Ne bi me cudilo da zavrsi u nekom rialitiju.

avatar
33
Wednesday, 28.10.2015
15:57
avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Wednesday, 28.10.2015
15:09

Ako ni od ovoga i ni posle ovoga ne bude nista, treba ugasiti nas fudbal...