Mihajloviću ni prazan gol nije bio dovoljan

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 14.08.2016.
22:33
Izvor: Sportske.net

Krilni fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović asistirao je Valeriju Božinovu kod pobedonosnog gola u derbiju sa Čukaričkim ali je i sam mogao danas da se upiše u strelce.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana lagano se oporavljaju nakon očajnog starta sezone o čemu svedoči drugi uzastopni trijumf u domaćem šampionatu.

Nakon ispadanja iz Evrope mnogi su osuli paljbu po Nemanji Mihajloviću koji je promašio penal u Lubinu a ni izdanja u domaćoj ligi nisu bila na njegovom nivou.

U sredu je Marko Nikolić odlučio da Nemanja Mihajlović šutira penal u Ivanjici kako bi probio led i prevazišao loše otvaranje sezone, a mladi krilni fudbaler i danas je prikazao dosta dobru partiju.

Nemanja Mihajlović je u 26. minutu asistirao Valeriju Božinovu kod pobedonosnog gola ali je u dva navrata i sam bio jako blizu pogotka.

U dvadesetom minutu igre Nemanja Mihajlović je odlično tukao ali je golman Petrić vrhovima prstiju odbio loptu do prečke i sprečio pogodak, a deset minuta kasnije usledila je nova prilika za Mihajlovića.

Grešku Stefana Živkovića prvotimac Partizana je iskoristio da glavom prebaci istrčalog golmana Petrića ali mu onda nije bilo dovoljno to što je mreža ostala prazna pa je dugo oklevao i na kraju poslao loptu preko gola.

Može se reći da je Nemanja Mihajlović u drugoj situaciji možda trebalo da asistira ali mu niko neće uzeti za zlo jer je Partizan na kraju slavio nova tri boda.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 15.08.2016
09:44
avatar
mihac_reds
Sunday, 14.08.2016
23:43

To su ti klinci koji bi samo gol da daju, a saigrace ko ....

avatar
Sunday, 14.08.2016
23:05

I zaista je jako vazno pronaci pravu (citaj: najdelotvorniju) poziciju za NM jer ga ja nisam slucajno uporedio sa Markecom povukavsi malu paralelu na bazi njihovih boljki i (potencijalnog/potencijalnih) hendikepa jer svako udaljavanje od gola obojici umnogome gusi ono sto imaju kao primarno i kao komparativnu prednost, nisam ga za dzabe uporedio ni sa Dankom i Radovicem pa i Djurdjicem, PARTIZAN najvecu snagu ima iza te devetke sto ne znaci da na toj poziciji ne treba da se pojaca, molim se svaki dan...

avatar
Sunday, 14.08.2016
22:48

Nikolicu, ocekujem da ces imati mrtvu trku izmedju Gogue i Balazica jos neko vreme, ali da crnom neces reci zbogom:-D Umesto Ilica nek' ti igra Marjanovic, a u napadu da konacno dovedemo tog spica (sta vise cekas, Bobe), a umesto Vulicevica poradite na tome dovedete nekog kao sto je on bio kad je dosao u Partizan! Naravno, i Stevanovic da nam vise stane na gol, ali i Leonardo da zameni Mihajlovica ili Ilica u krajnoj liniji, e, sad, izmedju Jankovica i Radovica vec sam odluci! :-D Stevanovic- ?, Gogua ili Balazic, Milenkovic (Ostoja klupica), Miletic- Everton- Jankovic ili Radovic, Marjan ili Leonardo, Leo ili Miha- Djurdjic (Mihajlovic), ? (Vlahovic). RADI!

avatar
Povratak kralja XLI
Sunday, 14.08.2016
23:28

Leonardo umesto Ilića, Radović je dobro odigrao poslednje 3 utakmice, polako ulazi u formu i trenutno je posle Evertona najbitniji naš igrač. Jedan od Mihajlovića, Jankovića i Radovića bi takođe mogao da deluje kao špic je trenutno igramo u formaciji sa dva. I naravno da dovedemo napadača. Vulićević je danas dobro odigrao i verujem da će se vratiti na stari nivo ali za to mu treba i jedan klasičan napadač.

avatar
SrdjanMaksa
Monday, 15.08.2016
00:27

Samo bih Balažica zarotirao sa Ostojićem. Sve ostalo se slažem 99.9%.

avatar
Monday, 15.08.2016
00:08

Znam da ne volis tek tako da dovodis igrace dok se ne iscrpe postojeci, ali ovo je redukovano sa moje strane. Mihajlovic ili Radovic mogu kao drugi napadaci, nisam bas siguran da li je Jankovic to isto u stanju, ali onda je problem nesto drugo (to svakako jeste problem i vec sada, da se razumemo) ko ce sa nekim od njih dvojice-trojice da igra, odnosno, ko ce da bude Partizanov najistureniji napadac. Vazno je da se ne vracamo i nikada vise ni ne pomislimo na 4-2-3-1, idemo korak po korak.

avatar
Delije Sever 021
Sunday, 14.08.2016
22:44
avatar
Sunday, 14.08.2016
22:40

Kakav prazan gol kad je isti bio branjen od strane dvojice njihovih? Neca je ispao krajnje sebican, ali u tom trenutku je mozda i razmisljao o tome da ce mozda biti ofsajd ako doda nekome desno sto je svakako i trebao.

avatar
Blazer
Sunday, 14.08.2016
23:05

Nema opravdanja

avatar
dejanera2
Monday, 15.08.2016
00:52

Gol je bio apsolutno prazan! Kada Mihajlovic prebacuje golmana i prima loptu ispred njega nema apsolutno niko! Zaustavi snimak utacno na 10 sekundi pa vidi sam

avatar
Sunday, 14.08.2016
23:09

Ne bi smeo da se izvlaci na to, ali opet, pokusavam da se (po)stavim u njegovu poziciju...

avatar
Povratak kralja XLI
Sunday, 14.08.2016
22:36

U istom napadu je imao šansu i da da gol i da asistira. Mihajlović je van forme, a da bi ušao u formu treba da napusti aut liniju i uđe unutra da igra, čim je to učinio došao je u poziciju za šut i pogodio prečku.

avatar
Blazer
Sunday, 14.08.2016
23:05

kraj te iste aut linije je bio ekstra prošle sezone,mislim da mu je sad mjesto sa vanjske strane aut linije jer se mnogo umislio

avatar
SrdjanMaksa
Monday, 15.08.2016
00:30

Proletos je strpljivo čekao lopte uz aut-liniju i proslavio se jer su Sale i Boža slali vrhunske pasove, koje je Neca ili koristio da driblingom uđe u 16 ili, da zavrće centar šuteve... Tu je razlika..