Mihajlović svestan da mu je ''mnogo pala cena''! Koliko sada vredi?

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.12.2016.
09:55
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Sve je izvesnije, Nemanja Mihajlović je sve bliže izlaznim vratima Partizana, pogotovo ako se obistine najave o sigurnom ostanku Brazilca Leonarda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Jednu od glavnih uloga u Partizanu bi i ove zime mogao da ima Nemanja Mihajlović.

Ali, ako je pre godinu dana predstavljen u Humskoj kao prava ''transfer bomba'' koja će tek da ''eksplodira'', ove zime je situacija potpuno drugačija.

Proleće je u potpunosti opravdalo pomenute najave kada je Mihajlović u pitanju, ali od famoznog Zaglebja, kola su krenula nizbrdo i mladi reprezentativac tokom čitave jeseni nije uspeo da povrati sjajnu formu.

Selidba na klupu posle Leonardovog dolaska ga je još više uzdrmala i sada sve više razmišlja o odlasku.

Upravo bi Mihajlović mogao da bude jedan od igrača na kojima bi Partizan ove zime mogao nešto da zaradi, ali se postavlja pitanje koliko.

Na tu temu je i sam fudbaler govorio u izjavi za ''Informer'', potpuno svestan da je sada njegova cena na tržištu znatno niža od one letošnje, kada Partizan nije želeo ni da razmatra ponude za njega.

''Nije mi lako zbog toga, ali normalno je da igraču pada cena kad ne igra. Pričalo se letos da vredim barem pet miliona evra, ali sad mi je sigurno mnogo pala cena.

Imao sam lošu polusezonu, nisam bio u formi, posle me je trener preselio na klupu, verovatno iz opravdanih razloga'',
izjavio je Mihajlović.

On je potvrdio da će, ukoliko se ove zime pojavi ponuda koja bi zadovoljila i njega i Partizan, najverovatnije napustiti Humsku, ali za sada još uvek nema nagoveštaja interesovanja iz inostranstva za njegove usluge. A ako ipak ostane, tvrdi da će učiniti sve da povrati formu iz prolećnog dela prethodne sezone.

Partizan je ove jeseni ponovo na drugom mestu na tabeli, iza Crvene zvezde koja mu beži šest bodova razlike, ali Mihajlović smatra da tabela ne odražava realan odnos kvaliteta dva tima.

''Najbolji smo tim u ligi, ali smo iza Zvezde samo zato što smo u početku sezone imali nekoliko kikseva'', jasan je Mihajlović, koji podseća i da se na proleće deče bodovi, što bi moglo značajno da uveća Partizanove šanse u borbi za titulu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BRAT IGI
Wednesday, 21.12.2016
18:19

no bitno je da se ima vremena i parica za kockicu

avatar
napred Panktizan!
Wednesday, 21.12.2016
03:48

Je l' u FK Partizan postoji psiholog? Ako je istina da ima problema sa kockom, onda je prava katastrofa da mu samo zbog toga propadne karijera.

avatar
Wednesday, 21.12.2016
18:44

Kiza je doveo onog Puskica, posle je bila i neka riba, ne verujem da sada u klubu ima nekoga.

avatar
Povratak kralja #47
Tuesday, 20.12.2016
17:12

Mihajloviću nedostaju dve-tri dobre utakmice (ne mora od početka) da povrati samopouzdanje i čim opet bude veza 5-6 dobrih partija biće mu stara cena. Ali niko neće da ga vrati na osnovu stare slave, on sam treba da se izbori i zasluži da igra. Ako misli o odlasku i čeka ponudu može još više da se utopi, a to nikome nije u interesu.

avatar
Tuesday, 20.12.2016
11:11

Kako da ne bude iz opravdanih razloga kad ne izbijas iz kazina na Banjici...