Mihajlović strahovao za bezbednost najbližih, Šaranovu žao zbog Kahrimana!

Autor: Beta Beta
subota 16.04.2016.
22:10
Izvor: Beta

Ovog proleća najbolji fudbaler Partizana večeras nije bio na očekivanom nivou, ali je posle derbija otkrio novinarima i šta ga je još opterećivalo tokom utakmice na ''Rajku Mitiću''.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović rekao je da njegova ekipa nije odigrala kako je mogla i priznao je da i on sam nije odigrao dobro u današnjem remiju sa Crvenom zvezdom.

"Nismo uradili ništa od onog što smo zamislili, a i moja partija je mogla da bude mnogo bolja. Ostaje žal što nismo ušli u utakmicu kako smo zamislili, ali u sredu nas čeka jako važan meč (protiv Čukaričkog). Svestan sam da sam slabo odigrao, radiću na tome. Kao što su me hvalili posle prvog derbija, nemam problem da prihvatim kritiku", rekao je Mihajlović.

Novinari su pitali napadača da li misli da je Zvezda toliko bolja od Partizana koliko bodovna razlika pokazuje.

"Bodovna razlika nije merilo. Eto videli ste, i Barselona je napadala, a Atletiko je dao dva komada. Ali, sve je to fudbal. Najviše me raduje to što imamo mesta da napredujemo još više", rekao je Mihajlović.

Utakmicu su pokvarili neredi, a najviše tuča na istočnoj tribini.

"Trebalo je da pobedi fudbal. Na ovakvim utakmicama treba da se uživa, a ne da se ja okrećem ka istoku i da razmišljam da li su mi majka i devojka dobro, ali kod nas nažalost ne može da prođe bez incidenata", rekao je Mihajlović.

Golman Partizana Bojan Šaranov rekao je da je gol Evertona u nadoknadi vremena "spasao" njegovu ekipu, ali je i pružio podršku Damiru Kahrimanu, kome je lopta prošla kroz ruke.

"Žao mi je što se ovo na kraju desilo Kahrimanu. On je jedan od naših najboljih golmana. Rekao sam mu posle utakmice da digne glavu. Mi golmani moramo da se saosećamo jedni s drugima. Znam da je teško, ali znam da je mentalno jak", rekao je Šaranov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Branislav
Sunday, 17.04.2016
09:25

Preuvelicavate... Pa nije mu porodica bila na severu, ili pak jeste? :)

avatar
Sunday, 17.04.2016
11:59

Fora za dete do sedam-osam godina, eventualno deset.

avatar
Колатерална Штета
Sunday, 17.04.2016
12:33

Jesi ti procitao tekst?

avatar
čerčil Brod
Sunday, 17.04.2016
07:34

Zasto je bio los u prvom poluvremenu? Da nije strahovao da li ce njegovi bliznji doci na utakmicu

avatar
Sunday, 17.04.2016
04:01

U pravu je...derbi je zbog huligana jedno ruglo i sramota srpskog fudbala!