Mihajlović ponosan zbog Muslinovog poziva

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.05.2016.
13:24
Izvor: Sportske.net

Krilni fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović rekao je da se oseća ponosnim zbog poziva u "A" selekciju reprezentacije Srbije koji mu je Slavoljub Muslin uputio u utorak.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Najbolji fudbaler Partizana u prolećnom delu sezone Nemanja Mihajlović nagrađen je pozivom u "A" selekciju reprezentacije Srbije koji mu je u utorak uručio Slavoljub Muslin.

Spekulisalo se prethodnih dana da će novi selektor pozvati Mihajlovića u državni tim što se na kraju i dogodilo, pa mladom fudbaleru nije ostalo ništa nego da prizna da se oseća počastvovano i ponosno.

"Čast mi je što sam se našao na spisku selektora Muslina. To je svakako motiv više za mene da nastavim da radim i trudim se na terenu. Od malena sam sanjao da igram za najjači tim svoje zemlje, ali se nisam opterećivao vremenom kada će poziv da dođe. Na sreću, desilo se brzo i ponosan sam zbog toga" rekao je Mihajlović za "Sport".

Brzonogi prvotimac crno-belih večeras će prvi put u karijeri imati priliku da igra za trofej pošto Partiizan nastupa u finalu Kupa protiv Javor Matisa.

Šansu za debi u dresu sa državnim grbom Nemanja Mihajlović će imati krajem maja i početkom juna kada "Orlovi" igraju kontrolne mečeve sa Kiprom, Izraelom i Rusijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Legenda JSD
Wednesday, 11.05.2016
16:41

Ako bude neka tvrda tekma, pa ne mozemo da damo gol Zelenortskim Ostrvima, takticki ce da ubaci malog da pada po kaznenom prostoru, dok sudija ne pomisli na penal. Za slabije prijateljske zasto da ne, nek dobija iskustvo. Ovako, ako bude stao naspram ozbiljnih defanzivaca, stavice ga u dzep. Ako je uspeo Cvetkovic na poslednjem derbiju, protiv ozbiljnijeg se ne bi ni video.

avatar
jv
Wednesday, 11.05.2016
15:20

Svaka cast mali. Bice od tebe nesto.

avatar
RamboBabaManUtd
Wednesday, 11.05.2016
14:48

Budimo realni, bolje on da igra nego Tosic. Ne znam ni zbog cega je Muslin uputio Tosicu poziv.

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 11.05.2016
16:47

Ne slazem se. Nije los Tosic, ume on da napravi potez kad hoce, plus ima isksutvo. Moze po malo da ulazi u igru, da stice iskustvo, ali nikada ga ne bih stavio odmah u prvu postavu. Repka treba da igra za bodove kad treba, a ne da bi razigravala klince, pa da cekamo sto godina da udjemo u neko takmicenje. Protiv ozbiljnih i iskusnih ekipa mora ozbiljan pristup sa iskusnim igracima, u suprotnom bice ono standardno, sta da se radi, zivot ide dalje, nismo imali srece ove godine, nismo imali motivaciju, ali bice bolje do 2032.

avatar
Taribo West
Wednesday, 11.05.2016
16:56

Rekao sam da ću pružiti podršku Muslinu i igračima koje on odabere, ali nadam se da će brzo prekrižiti Tošića. Imao je puno prilika za igru, a malo je pokazao. Red je da se na krilnim pozicijama pruži prilika mlađim. Lazar Marković, dešnjak, uglavnom desno krilo, Andrija Živković, levak, uglavnom igra desno. Prvog da mimoiđu povrede, a drugi da nađe klub i rešili smo tu poziciju za narednih deset godina. Slično je i na levoj strani, Filip Kostić, levak, Mihajlović dešnjak. Krilo po potrebi mogu igrati Tadić, Ljajić, Katai i stvarno ne vidim više da nam je Tošić potreban. Takođe, put ka prvoj postavi Ajntrahta krči i Mijat Gaćinović. Žao mi je što karijere Nemanje Radonjića i Aleksandra Čavrića ne idu uzlaznom linijom jer u njima čuče dva veoma perspektivna krilna igrača...

avatar
Wednesday, 11.05.2016
13:38

Prva: Jovanovic- Ivanovic, Maksimovic, Milunovic,Mladenovic- Maksimovic, Zdjelar-Zivkovic,Ljajic,Kostic-Stojiljkovic. Druga: Stojkovic-Rukavina, Spajic, Rajkovic, Kolarov- Gudelj (Milivojevic), Fejsa- Tosic, Tadic (Milinkovic-Savic), Markovic ili(ti) Mihajlovic- Pavlovic. TRECA: Rajkovic- Ivanovic, Maksimovic, Nastasic, Mladenovic- Maksimovic, Matic- Zivkovic, Ljajic, Kostic- Mitrovic. 4. golman ne treba da brani ni na jednoj utakmici jer mi time ne dobijamo ama bas nista, Rodic mozda moze da dobije sansu na jednom mecu sada kada je vec pozvan, a treba videti i sta sa Grujicem, neka podeli minutazu sa Gudeljom i Milivojevicem. Mi treba da ostanemo pri formaciji 4-2-3-1 u varijanti prelaska na 4-4-2, ali nisam bas siguran da je Muslin njen ljubitelj Hahaha

avatar
Lord of Nottingham
Wednesday, 11.05.2016
18:10

Ne znam zasto tebe nisu postavili za selektora.. :(

avatar
Wednesday, 11.05.2016
19:01

Nisam se prijavio.

avatar
MarkoDjordjevic
Wednesday, 11.05.2016
13:27

Bravo malac, bice veliki igrac od tebe. Zelim ti da posle ove sezone odes u neki veci i bolji klub, sto nije tesko s obzirom gde igras trenutno. Sve najbolje. :)

avatar
Taribo West
Wednesday, 11.05.2016
16:42

Tačno! Neko pobedi Steauu, Bate Borisov, AZ Alkmar, Augzburg, a neko doživi debakl od evropskog velikana kakav je Kairat iz grada koji nisam siguran ni kako se zove. Jedni kažu Almati, a drugi da trebamo čitati kako Rusi zovu ovaj grad: Alma Ata.

avatar
MarkoDjordjevic
Wednesday, 11.05.2016
21:24

Aktuelno, Zvezda je najtrofejniji srpski klub koji je osvojio titulu na najdominantniji nacin ikad vidjen u nasem fudbalu. Ako bar malo pratis fudbal, znas da ona ekipa sa pocetka sezone i meceva sa Kairatom nema veze sa ovom, kao i to da je Kairat odlicna ekipa. Ali dobro, sta ces, Samrok, Petah Tikva, Artmedia su dosta bolji. :)

avatar
MarkoDjordjevic
Wednesday, 11.05.2016
19:01

Neko je bivsi evropski i svetski prvak, najtrofejniji srpski klub, a nekome je najveci uspeh to sto su pobedili Steauu i Bate Borisov. :)

avatar
Legenda JSD
Wednesday, 11.05.2016
16:49

Bice veliki igrac, ako bude vezbao da sutira loptu, a ne skokove i salto po terenu. Za sad je pokazao da je dobar glumac, koliko i fudbaler. Sad da li ce btiti igrac, i kakav ce biti, rano je prognozirati. U Srbiji se svake godine pojavi po jedan Mesi, pa brzo nestane.