Mihajlović objasnio: "Ni Barsa, ni Real! Živim za titulu sa Partizanom!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.05.2016.
21:46
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Krilni fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović tvrdi da mu je dečački san bio da zaigra za crno-bele a ne za neke od najjačih klubova na svetu.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Jedan od najboljih fudbalera koji trenutno nastupaju u Superligi imao je to zadovoljstvo da ostvari dečački san i šest meseci posle prelaska u Partizan zaigra za klub iz Humske.

Nemanja Mihajlović tvrdi da živi svoj san, da je kao dečak maštao u Partizanu zbog čega ga priče o Barseloni, Realu i drugim vrhunskim klubovima ne dotiču previše.

"Partizan je moj san odmalena, ni Barsa, ni Real, ni Juve, uvek sam želeo samo u Partizan. Od malih nogu razdvojiš Zvezda ili Partizan, i ja sam, eto, imao sreću da budem među malo ljudi koji mogu da se pohvale da rade ono što vole" kaže Mihajlović na "Novosti".

Crno-beli su hitronogog krilnog igrača zapazili sa 15 godina ali je porodica Nemanje Mihajlovića smatrala da je tada bilo suviše rano da se preseli u Humsku.

Svojim sjajnim igrama u prolećnom delu sezone Nemanja Mihajlović je skrenuo pažnju na sebe pa ni priče o transferu ne predstavljaju ništa čudno, s tim što mladi reprezentativac ne planira da se seli iz Humske pre no što osvoji titulu.

"Nije loše kad se priča o odlasku, to znači da dobro igram. Dosta klubova se interesuje, ali ne osećam potrebu da odem. Želim da uzmem titulu s Partizanom, da ostavim pečat, biće vremena za inostranstvo" ističe Mihajlović.

Novu priliku za dokazivanje u crno-belim dresu Nemanja Mihajlović će imati u utorak kada Partizan gostuje Radniku u Surdulici u okviru 4. kola plej-ofa Superlige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cholic
Tuesday, 03.05.2016
10:36

Voleoda ne pogazi svoju rec i ostane jos par sezona u partizanu, trenutno najgotivniji igrac partizana.

avatar
3x3
Monday, 02.05.2016
23:31

Smaracka izjava. Tako je i Stojkovic pricao u onoj emisiji da ne bi presao u partizan ni za milion ili koliko je vec bio tad izjavio. Trenutno slihtanje navijacima i to je to.

avatar
Zavari ih Vucicu
Monday, 02.05.2016
22:23

Nacekaces se,hahaha

avatar
Everton FC
Monday, 02.05.2016
21:59

Svi tako pricaju ali odu mladi, jedini pametan Srbin je Dusan Tadic koji je lepo isao korak po korak i sada u najboljim godinama je u 5 najkreativnijih igraca PL, a mozda zaigra i u jacem klubu od Sotona