Mihajlović: "Ne plašimo se gostovanja Novom Pazaru"

Autor: Beta Beta
petak 08.08.2014.
19:29
Izvor: Beta

Napadač superligaša sa Banjice Nemanja Mihajlović kazao je da se "Građevinari" ne plaše gostovanja u Novom Pazaru i da spremni dočekuju utakmicu prvog kola JSL.

fkrad.rs
fkrad.rs

Povezane vesti

Fudbaler Rada Nemanja Mihajlović rekao je danas da predstojeća utakmica u Superligi Srbije sa Novim Pazarom za njegovu ekipu predstavlja veliki izazov.

"Iako idemo oslabljeni u Novi Pazar, nismo se uplašili, idemo na pobedu. Mi smo takva ekipa i uvek želimo da se nadigravamo. Nije toliko bitan rezultat, koliko nam je potrebno da dobro odigramo", rekao je Mihajlović za agenciju Beta.

Iako je Rad najavio organizovani dolazak 250 svojih navijača, pristalice beogradskog superligaša neće prisustvovati utakmici koja će se igrati u Novom Pazaru.

"Svi dobro znamo kakva je atmosfera u Novom Pazaru. Očekujem paklenu atmosferu, iako neće biti naših navijača. Oni bi nam bili vetar u leđa. Motivisano i bez straha odlazimo u Novi Pazar", rekao je Mihajlović.

Mladi vezni fudbaler "Građevinara" nada se da će Rad ove sezone u Superligi ostvariti bolji rezultat nego prethodne, kada je kroz baraž izborio opstanak.

"Očekujem znatno bolju sezonu nego prethodne. Očekujem da ćemo biti na sredini, možda čak i bolji. Dobro smo se pripremali i s velikim optimizmom ulazimo u novu sezonu, bez obzira na sve probleme", rekao je Mihajlović.

Utakmica prvog kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Rada igraće se u subotu od 17.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke