Mihajlović: ''Na pravom smo putu! I Partizan i ja!''

Autor: Beta Beta
utorak 17.05.2016.
11:47
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović rekao je da je zadovoljan kako je posle velike pauze odigrao drugi deo sezone i da očekuje da sledeće i on i njegov klub budu još bolji.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Partizan je imao turbulentnu sezonu, pošto je, izmedju ostalog, u jednom trenutku zaostajao i 32 boda za "večitim" rivalom Crvenom zvezdom.

"Nažalost, nismo mogli do titule... Osvojili smo Kup, još nije rešeno na kom ćemo mestu završiti u prvenstvu, ali smatram da je sezona dobro odrađena. Zadovoljan sam i kako se igralo u Evropi, uzeli smo devet bodova, što se do sada nije dešavalo, ali nismo prošli dalje",
rekao je Mihajlović novinarima.

Crno-beli su u Ligi Evrope bili dobri, imali šansu da prođu u eliminacionu fazu. Osvojili su srpski Kup, a u Super ligi se bore za drugo mesto.

Mihajlović je sezonu počeo u Radu, nakon samog početka prešao je u Partizan, ali je pravo da nastupa za crno-bele stekao tek u drugom delu.

Kada je počeo da igra, istakao se više od svih i zaslužio da se nadje u idealnoj postavi prvenstva, u kojoj je jedini predstavnik Partizana. Za to je zahvalio saigračima.

"To bez njih ne bi bilo moguće. Tim ne čini pojedinac, već svi zajedno. Mogu da izrazim zadovoljstvo što sam izabran, jer sam pre šest meseci bio u velikom problemu, nisam igrao. Ovo je samo pokazatelj da idem u pravom smeru, da ovako treba da nastavim i zaista ću se truditi da opet budem na istom mestu", kazao je Mihajlović.

Nagrada za dobre igre stigla je od novog selektora reprezentacije Srbije Slavoljuba Muslina, koji ga je pozvao u nacionalni tim za prijateljske utakmice.

Mihajlović je istakao da se nada da će na tom okupljanju pokazati da zaslužuje da bude deo tima u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

"To je još jedan dokaz da idem u jako dobrom pravcu. Zaista, za mene bi bila velika stvar samo da provedem 15 dana sa reprezentacijom, a da ne odigram ni utakmicu. Jer, velika je stvar biti među svim tim igračima koji igraju na visokom nivou", kazao je ovaj 20-godišnji krilni fudbaler.

Posle reprezentativnog okupljanja počeće priprema Partizana za kvalifikacije za Ligu Evropa, a Mihajlović je rekao da ekipa treba dobro da se odmori, a potom i spremi za te napore.

"Treba dobro da se odmorimo i pripremimo za novu sezonu. Klubu bi mnogo značilo kada bismo se plasirali u grupnu fazu Lige Evrope", istakao je Mihajlović.

Mihajlović je za Partizan odigrao 13 utakmica i postigao je četiri gola. Pored toga, istakao se i asistencijama, a u prolećnom delu prvenstva bio je ubedljivo najbolji igrač svog kluba.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poznavalac
Tuesday, 17.05.2016
12:11

dobar igrac za nase uslove i ligu ali nedostaje jako andrija zivkovic..kakva bi to krila bila kada bi igrali zajedno mogu samo da zamislim??uz dobrog napadaca i plejmejkera gde bi nam bio kraj..pusti snovi nazalost..

avatar
Tuesday, 17.05.2016
11:58

Everton i Mihajlovic su bili ubedljivo najbolji, ne sme samo Neca to da bude.

avatar
Tuesday, 17.05.2016
11:55

Partizan ima samo Mihajlovica u idealnom timu, a cz cak njih sedmoricu?! Kako je to Mihajlovic podoban sa jednom polusezonom, a nisu (i) Gogua i Everton (OK, Gogua je dosta i propustio), i sta u tom timu traze Kahriman i Lukovic, pobogu?!

avatar
bobar84c
Tuesday, 17.05.2016
13:59

Lukovic ama bas nikakve veze ali Mihajlovic je magla od igraca ... i to vam je mnogo. Sta ti je to na avataru neke rolne toalet papira :)

avatar
Tuesday, 17.05.2016
14:24

Parni valjak, karikatura, strip-verzija.