Mihajlović ide stopama Filipa Kostića?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.01.2017.
09:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Zimska transfer pijaca noćas će biti zatvorena u većini evropskih liga, među kojima su i one najbolje, a to ujedno znači da bi Partizan danas mogao da proda nekog od svojih igrača.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan do sada je samo angažovao pojačanja u zimskom prelaznom roku, a poslednjeg dana zimske transfer pijace mogao bi da usledi i barem jedan odlazak.

Noćas će u većini evropskih liga biti zatvorena zimska transfer pijaca što znači da nakon toga ostaju opcije sa Kinezima i nekim manje atraktivnim klubovima sa istoka Evrope.

U Humskoj su rešeni da danas isprate Nemanju Mihajlovića za kojeg postoje ponude, o čemu je u ponedeljak pričao i sportski direktor Ivica Iliev, ali se još uvek vaga oko toga pod kojim finansijskim uslovima treba pustiti hitronogog krilnog igrača.

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura otkrio je u izjavi za "Sportski Žurnal" da ne postoji priča sa Đenovom već da se u trci nalazi jedan Nemački i jedan Francuski klub.

"Ne postoje pregovori sa Italijanima, to je neka stara priča, Nemanja Mihajlović je blizu odlaska u Nemačku ili Francusku" poručuje Vazura.

Ukoliko poslednjeg dana prelaznog roka dođe do dogovora Nemanja Mihajlović bi mogao stopama Filipa Kostića koji je svojevremeno iz Groningena prešao u Štutgart.

"Štutgart je zainteresovan za Nemanju Mihajlovića i cena je između 2.5 i tri miliona evra. Javio se i jedan francuski klub, spreman da plati tri miliona evra ali bez procenata za sledeću prodaju" dodaje Vazura.

Suma je, dakle, poznata. Partizan će za upola manje novca nego što je bilo reči prethodnog leta najverovatnije prodati Nemanju Mihajlovića koji je prošle godine pokazao dva potpuno suprotna lica na terenu i od najboljeg igrača postao epizodista.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Tuesday, 31.01.2017
14:33

Ako Francuzi daju toliko prodajte ga, nisam da ide ali ako vec ne igra standardno bolje da ode. Nemojte samo Milenkovica prodavati.