Mihajlović: ''Čujem da neki spore moj kvalitet...''

Autor: Darko Mitrović
subota 22.10.2016.
12:06
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Da li je kriza kroz koju je prošao jedan od najboljih fudbalera Partizana postala prošlost?

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Tokom proleća bio je ubedljivo najbolji fudbaler Partizana, stigao je ekspresno i do ''A'' reprezentacije Srbije, a onda je sa novom sezonom počeo pravi košmar za Nemanju Mihajlovića.

Od njega se očekivalo da će i u Evropi nastaviti sa takvim partijama, međutim, od starta nove sezone bukvalno mu ništa nije polazilo ''za nogom''. Njegove asistencije i golovi odjednom su postali retkost, što se odrazilo i na rezultate crno-belih, a i na njegov status u ekipi.

U poslednje vreme je na klupi za rezerve, ali nagoveštaj izlaska iz krize je njegov nastup u prošlom kolu protiv Voždovca, kada je asistencijom za Evertona konačno podsetio na prolećne partije.

Naravno, samopouzdanje mu je poraslo posle te utakmice, ali u svoj kvalitet nikada nije ni sumnjao, za razliku od nekih drugih...

''Bio je to težak period za mene, jer se izdešavalo mnogo negativnih stvari, počev od promašenog penala protiv Zaglebja i slabijih partija na početku sezone. Čuo sam čak i da pojedinci spore moj kvalitet, ali ja nijednog trenutka nisam sumnjao u sebe, jer znam koliko mogu.

Jednostavno, tako mi se namestilo, svakom se u životu desi loš period i profesionalno i privatno. Iako sam oscilirao, golovima i asistencijama ću pokazati da zaslužujem mesto u prvom timu'',
poručio je Mihajlović u izjavi za ''Blic''.

Danas je nova prilika da potvrdi uspon forme, s obzirom da crno-beli igraju derbi 13. kola Superlige protiv niškog Radničkog u Humskoj (19 časova).




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 22.10.2016
15:57

Objavljen sastav: Kljajić - Vulićević, Balažic, Ostojić, Miletić - Everton, Jevtović - Stevanović, Leonardo - Đurđić, Đurđević. Ono što bih sigurno promenio je, stavio bih Leonarda bliže golu, kao nešto povučenijeg špica uz Đurđevića, a Mihajlovića na levo krilo, Đurđić bi čekao šansu s klupe. Odbrana i zadnji isti: Stevanović, Mihajlović - Đurđević, Leonardo.

avatar
RealanNis
Saturday, 22.10.2016
13:41

Problem nije u kvalitetu i formi vec u snazi i tehnici. Igrao je odlicnu polusezonu dok nije procitan od strane bekova. Decko kod svakog prodora i driblinga ima dobar ulaz samo na jednu stranu, nema snage za duele protiv bekova i stopera koji imaju 20kg vise i 10 godina vise iskustva i to je problem. Poradi na tehnici i nabi masu pa kada ti se igra ne bude zasnivala na jednoj nozi neces imati problema kao sada.

avatar
Realan tip
Saturday, 22.10.2016
12:46

Ko spori tvoj kvalitet, ti si bolji od Ronalda i Mesija zajedno. Samo jos da mi neko objasni ko si uopste ti?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
12:40

Stevanovic (Jovicic, Kljajic)- Vulicevic, Gogua/Ostojic, Milenkovic (Balazic), Miletic (Bogosavac)- Everton (Radin, Jevtovic)- Jankovic/Stevanovic (Damnjanovic/Djurickovic), Marjanovic (Ilic, Kosovic), Leonardo (Damnjanovic/Stevanovic)- Djurdjic/Mihajlovic (Jovanovic, Bozinov), Djurdjevic (Vlahovic).

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
12:24

I smesan si sa tom izjavom da ti je Pantelic uzor, ima toliko boljih igraca od njega, Kezman i Lazovic su prvi...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
12:19

I danas ponovo ovaj sastav?!: Kljajic- Vulicevic, Balazic, Ostojic, Miletic- Everton, Jevtovic, Stevanovic, Leonardo- Djurdjic, Djurdjevic. Sporan je golman, sporan jedan stoper, a uslovno i drugi jer OPET! nema Nikole, sporan jedan igrac na sredini terena, a(li) sporan je i Nikola u napadu i ako ni danas ne da gol, neka ga trajno preseli na klupu, nismo mi OFK.

avatar
Povratak kralja 43
Saturday, 22.10.2016
12:12

Nije se namestilo već je tako namešteno. Pozvan je u reprezentaciju da bi mu se skratio odmor, a nije odigrao ni minut na čini mi se 3 utakmice reprezentacije. Sa skraćenim odmorom i kašnjenjem na pripremama ušao je nepotpuno spreman za ono prebijanje protiv Zaglebja i kao nedostatak koncentracije koja je posledica toga promašio je penal. Nakon promašenog penala koji je bio veoma važan je psihički pao. Od početka sezone nije igrao odbranu kako treba, nije se pravilno i lagano kretao u napadu, a sa levog krila je stalno imao dupli blok ispred sebe i sve to je dovelo do lošeg početka sezone. Da je odmah prebačen iza napadača gde bi imao više prostora za igru brže bi ušao u formu i prebrodio psihološku krizu. To je greška Ivana Tomića, a Nikolić je ne ispravlja kako treba i Mihajlović se i dalje muče. U redu je, sada igramo sa dva napadača, Mihajlović onda treba da bude taj drugi pored Đurđevića ukoliko već desno imaju prednost Stevanović i Janković.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Saturday, 22.10.2016
12:25

Ja sam to i sinoc predlozio. I onda ti posle reci da nismo ista osoba Hahaha