Miha pomaže Muslinu, hoće li Srbija biti još jača?

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.10.2016.
22:08
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Selektor reprezentacije Srbije zadovoljan je učinkom svog tima u prve tri kvalifikacione utakmice, ali od javnosti traži manje euforije. Možemo li u nastavku kvalifikacija dobiti još jednog kvalitetnog igrača?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Jedan remi, pa dve pobede za prvo mesto u grupi - početak je kakav je samo mogao da poželi Slavoljub Muslin na klupi ''Orlova'', posle košmara koji je naš nacionalni tim preživeo u prethodnim godinama.

Poverenje navijača se definitivno povratilo, svi sada jedva čekamo sledeću utakmicu 12. novembra protiv Velšana, ali Muslin smatra da sada malo i preterujemo u hvalospevima i slavljenju pobede nad Austrijancima.

''Ma, daleko je Rusija. Zaista nema potrebe za euforijom. Ja sam više od onih koji savetuju da se smanji doživljaj. Da je pobeda nad Austrijom bila neka od presudnih, pa i da slavimo dan ili dva. Ali mi smo tek na početku puta. Veoma dugačkog puta'', izjavio je Muslin za ''Novosti''.

Protiv Velšana Muslin neće moći da računa na Kolarova zbog parnih kartona, ali se u tim vraća Nemanja Matić posle odrađene suspenzije.

Ipak, ono što je poslednjih dana privuklo još veću pažnju, jeste moguć povratak Adema Ljajića u nacionalni tim, a Muslin je otkrio da po tom pitanju sarađuje i sa bivšim selektorom Srbije i aktuelnim trenerom Torina Sinišom Mihajlovićem.

''Kao i svakog drugog igrača koji je potencijalni reprezentativac, moj stručni štab i ja pratimo i Adema Ljajića. Znači nam svaka informacija o njegovom zdravlju i formi, a uglavnom sve te informacije dobijamo od njegovog trenera Siniše Mihajlovića. Čekamo njegov pun oporavak posle povrede i da zaigra u standardnoj formi. Videćemo'', istakao je Muslin.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mile_vinjak
Friday, 14.10.2016
16:56

Meni je Ljajić genijalan fudbaler, naročito je dobro igrao u reprezentaciji prošle sezone. Daj Bože da je Kostić još bolji od njega, kao što neki pišu (Tadić je svakako eksplodirao i zacementirao mesto u prvoj postavi), to bi onda značilo da imamo 3 vrhunska polu špica/krila, što je svako bolje nego da imamo 2 :), pa da nemamo rešenje kada se jedan povredi ili je umoran, van forme ili šta već... Plus imamo opciju sa lažnom devetkom.

avatar
KO!
Wednesday, 12.10.2016
16:07

taman nam i treba on kakav bre kostic nije los ali nije za prvi tim

avatar
Velimir Plavsic
Wednesday, 12.10.2016
15:00

Ako Miha dodje, rastjerace po svom obicaju pola tima

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
15:30

Gde da dodje? :-D Covek samo trazi savet od njega u vezi Ljajica i jos nekih igraca iz Italije.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
14:25

I zasto i kako? :-D

avatar
milosct
Wednesday, 12.10.2016
11:55

Pa, i da ga pozove, sumnjam da ce igrati pre Tadica i Kostica, ali bih ga ja stavio umesto Milivojevica na sredini zajedno sa Maticem

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
13:30

A bolji je od svih njih to jest sigurno nije slabiji od Tadica, a od Kostica je evidentno bolji i poseduje vise znanja od njega s tim sto je Kole klasicno krilo pa ih ne treba bas po svaku cenu, a i previse porediti:-) Moze i tako kako si napisao, a jos bolje je da (protiv slabijih selekcija) zaigramo (ovaj put bez navodjenja golmana i odbrane jer i tu ima dosta kombinatorike): Matic- Zivkovic, Tadic, Kostic- Ljajic i neka devetka po izboru selektora:-D Na taj nacin bismo izgubili Nemanju Maksimovica ili drugo igraca njemu slicnog profila, ali valjda mozemo tako bar protiv Moldavije u Beogradu i da taman fino nabijemo gol-razliku (ko zna, mozda nam i zatreba) jer mi ionako vec godinama/decenijama kuburimo sa kvalitetnom osmicom:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
16:01

Ne treba praviti preterano problem oko Zivkovica, ako bude igrao dobro za nas, a mali je suvo zlato, to je to. Ako i ne bude tako, onda mozda i da ostane pri ovoj formaciji jer sam mislio da se predje na 4-4-2/4-4-1-1 dok bismo protiv tih slabijih mogli i 4-1-3-2. Samo, kako i Kostic i Ljajic i Tadic da igraju zajedno? Ko gde tacno da igra?

avatar
milosct
Wednesday, 12.10.2016
15:54

Zivkovic dok ne nadje formu ne moze da igra, tj. dok ne pocne standardno da igra u Benfici. Ajde da vidimo sa LJajicem, ali ne verujem da je on preterano disciplinovan kako na terenu, tako i van njega, a i mislim da bi se on i Tadic gusili na terenu ukoliko Ljajic bude igrao umesto Kostica, posto su isti tip igraca, a nemamo vremena za uigravanje te varijante. Ovako bi sa Ademom na sredini terena dobili igraca koji ume da zadrzi loptu, da je povede napred, da doda neki dobar pas... Plus Matic iza da ga ne bude strah ako pogresi :D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
13:49
avatar
Сотир Ђубре V.1.0
Wednesday, 12.10.2016
06:05

Наравно да је у праву, славимо као да смо у финалу СП!...Љајића не треба више звати, па да је и сам Марадона...

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
11:38

Zasto ga ne treba zvati? Zasto je on kriv sto sada nije igrao?

avatar
svojnasvome
Wednesday, 12.10.2016
12:29

P znasli ti uopte zasto nije pozivan ljajic....dolazi iz povrede zato i nije ulzio u igru u prioremnim mecevima a muslinom....decko nosi grb srbije na kopačkama i jedini propust je nepevanje himne kod mihe.....al njegovi su u n.p.pa ti razmisli malo

avatar
Wednesday, 12.10.2016
02:30

Ljajic na desnoj, tadic na levojnLjajic je godinama nas najbolji igrac, sad je i tadic podigao formu....bice jos zesci napad, uz matica umesto milivojevica, maksimovica umesto mitrovica, bolji tim barem za duplo

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
11:48

Rajkovic (Dmitrovic, Jovanovic)- Ivanovic ili Rukavina (Gajic), Maksimovic ili Spajic (Veljkovic, mozda jos treba videti da se vrati i Subotic), Nastasic (Rajkovic, Milunovic pa i Milenkovic), Antonov (Obradovic, Mladenovic)- Zivkovic (Sulejmani, Basta, Plavsic), Maksimovic (Gudelj, Grujic, Petrovic), Matic (Fejsa, Radoja, Kacar, Milivojevic), Ljajic/Kostic (Katai)- Ljajic/Tadic (Milinkovic-Savic, Ivanic)- Mitrovic (Djurdjevic, Stojiljkovic, Vlahovic, Jovic, Saponjic, Pavlovic, Skuletic, Pesic). Bolje Zile desno, Adem levo, a Dusan iza napadaca, jedino tako mozemo da pronadjemo mesto za svu trojicu, onda bi iza Mitra mogli da se rotiraju sva trojica, a narocito Ljajic i Tadic.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
02:05

Samo neka se vrati...

avatar
Uroš M.
Wednesday, 12.10.2016
00:54

Da nam odbrana, i po malo sredina, nije busna, mislim da bi sada imali 9 od 9 bodova i znatno vecu gol razliku.

avatar
svojnasvome
Tuesday, 11.10.2016
22:49

Uf ljaja i tadic....mocno