Metalac želi trijumf za prekid rezultatske krize

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.12.2015.
20:20
Izvor: Beta

Fudbaleri Metalca rešeni su da pobedom nad Novim Pazarom prekinu seriju loših rezultata u domaćem prvenstvu kako bi u finiš jesenjeg dela sezone ušli rasterećenije.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Fudbaler Metalca Luka Merdović rekao je danas da njegov tim želi da pobedom nad Novim Pazarom u srpskom prvenstvu izađe iz rezultatske krize.

"Prostora za kalkulacije više nema. U zaostatku smo sa bodovima i eventualna pobeda nad Novim Pazarom bi nam donela mir u završnici jesenje polusezone", rekao je Merdović.

Metalac će u petak od 18.00 dočekati Novi Pazar u prvoj utakmici 20. kola Superlige Srbije.

Merdović se oporavio od prehlade, zbog koje je propustio utakmicu sa Radničkim iz Niša u prošlom kolu, i spreman je za susret sa Pazarom.

On je kazao da je Pazar dobro organizovana ekipa, ali da je njegov tim u prvom susretu pokazao da može da se nosi sa protivnikom.

"Igramo protiv dobro organizovanog tima koji zna da igra na rezultat i sigurno nas čeka težak i iscrpljujuć meč. Vrlo su opasni iz prekida i kontranapada, pa ćemo obratiti pažnju da njihove jače strane ne dođu do izražaja. Mi smo na početku sezone pokazali da možemo da se nosimo sa njima, a očekujem da ponovimo sličnu partiju", kazao je Merdović.

Metalac je vezao tri poraza i zauzima 12. mesto na tabeli sa 18 bodova, dva manje od Novog Pazara, koji je poziciju iznad.

"Nikad nije prijatno da se gubi, ali iz takvih situacija može mnogo toga da se nauči. Ima detalja u igri koje moramo da popravimo. Greške treba da svedemo na minimum ukoliko želimo da dođemo do petog prvenstvenog trijumfa", rekao je Merdović.

Trener Metalca Nenad Vanić moći će da računa na golmana Bojana Zogovića, iako on i dalje ima problema sa povredom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke