Metalac zadržao Đenića i doveo još trojicu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.07.2015.
19:48
Izvor: Sportske.net, fkmetalac.rs

Superligaš iz grada na Despotovici pojačao se na početku tekuće nedelje trojicom novih igrača a veliko pojačanje biće i ostanak Dejana Đenića u Gornjem Milanovcu.

fkmetalac.rs
fkmetalac.rs

Povezane vesti

Uoči polaska na centralni deo priprema za novu sezonu u fudbalskom klubu Metalac potrudili su se da trener Nenad Vanić dobije dovoljno materijala za kvalitetan rad.

Metalac je početkom nedelje dogovorio saradnju sa trojicom novih igrača a potpisan je i produžetak ugovora sa Dejanom Đenićem koji će u gradu na Despotovici ostati još najmanje godinu dana.

Novi članovi povratnika u superligaško društvo postali su levi bek Miloš Rnić (26), vezista Stefan Bukorac (24) i mladi napadač Milan Basrak (21).


Dosadašnji levi bek Radničkog 1923 Miloš Rnić parafirao je ugovor na godinu dana, dok je bivši vezista Dinama iz Tbilisija Stefan Bukorac, baš kao i Milan Basrak, potpisao ugovor na dve godine.

Iskusni napadač Dejan Đenić koji je na 12 utakmica u dresu Metalca u minuloj sezoni postigao pet pogodaka produžio je saradnju sa "Šerposima" na još godinu dana.

Trener Nenad Vanić na pripreme je poveo 24 igrača: Belić, Zogović, Bojović, Rnić, Saša Nikodijević, Mijailović, Otašević, Simov, Sedlar, Dopuđ, Luković, Ivanović, Brkić, Panić, Pavlović, Merdović, Mladenović, Slađan Nikodijević, Đenić i Milošević, Bukorac, Basrak, Minić i Urošević.

Tokom boravka na Zlatiboru Metalac će odmeriti snage sa Javorom, Spartakom, Veležom i Radnikom iz Surdulice a povratak u Gornji Milanovac zakazan je za 8. jul.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke