Metalac se približio Superligi!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.05.2015.
21:02
Izvor: Sportske.net

U prvoj utakmici baraža za učešće u Superligi naredne sezone, Metalac je večeras u Gornjem Milanovcu savladao kruševački Napreedak i stekao značajnu prednost pred revanš.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ekipa Metalca, koja je sezonu u Prvoj ligi Srbije okončala na trećem mestu, večeras je na svom terenu u Gornjem Milanovcu savladala Napredak sa 3-1 i tako se približila povratku u elitno društvo.

Ekipa Nenada Vanića je odlično ušla u meč i već u 18. minutu povela golom Dejana Đenića iz jedanaesterca, dosuđenog posle prekršaja nad Merdovićem.

Petnaest minuta kasnije, isti igrač je duplirao prednost, lepim lob udarcem, pošto je izbio sam ispred golmana gostiju - 2:0.

Radost domaćih je kratko trajala, pošto je Mame N'Diaje samo minut kasnije vratio nadu Napretku, smanjivši na 2-1 posle odličnog centaršuta Trujića.

Ipak, prvo poluvreme obeležio je i neverovatan promašaj ovog igrača u 40. minutu, o čemu smo već izvestili OVDE.

U nastavku, Trujić je mogao u 48. minutu da izjednači, ali kako se bližio finiš meča, domaći su bili sve opasniji. Propustili su par prilika, ali bukvano u poslednjim sekundama nadoknade vremena, Trajković je po proceni arbitra Milorada Mažića skrivio jedanaesterac prilikom starta nad Mladenovićem, a precizan sa bele tačke bio je rezervista Goran Brkić, koji postavlja konačnih 3-1!

Velika prednost Metalca pred revanš, koji se u sredu igra u Kruševcu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke