Metalac (sad) kreće u borbu za JSL

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 17.06.2014.
21:44
Izvor: Sportske.net

Nakon što je Takmičarska komisija registrovala revanš baraža za popunu JSL rezultatom 3:0 u korist Rada, FK Metalac odlučio je da krene u borbu za plasman u elitno društvo.

fkmetalac.rs
fkmetalac.rs

Povezane vesti

Skandal koji smo imali prilike da vidimo u revanš susretu baraža za popunu JSL između Rada i Metalca doveo je do ponavljanja utakmice na koju gosti iz Gornjeg Milanovca nisu hteli da dođu.

Takmičarska komisija FSS u ponedeljak je registrovala utakmicu službenim rezultatom 3:0 a Rad je na taj način obezbedio opstanak u Superligi, barem dok nadležni organi ne odluče o žalbama koje su najavili čelnici Metalca.

Predsednik Metalca Dragoljub Vukadinovć najavio je da će taj klub prvo potražiti pravdu pred IO FSS, a ranije je rečeno da će Milanovčani ići i do Niona ako zatreba.

"Posle prekida zbog suzavca i onesposobljavanja četvorice naših igrača, bilo je jasno da je Rad kriv za očajnu organizaciju utakmice. Grubo je prekršen Pravilnik takmičenja u Superligi. Žalili smo se Izvršnom odboru koji ima rok od najviše 30 dana da donese konačnu presudu" rekao je Vukadinović za "Novosti".

Metalac je u međuvremenu završio saradnju sa trenerom Aleksandrom Janjićem a ostaje da se vidi da li će taj klub za "zelenim stolom" uspeti da nađe put do Superlige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke