Metalac prekinuo seriju neuspeha i pretekao Pazar!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.12.2015.
19:53
Izvor: Sportske.net

Nastavilo se domaće prvenstvo, ekipa Metalca je slavila danas protiv Novog Pazara sa 3:2 u jednoj veoma zanimljivoj prvenstvenoj utakmici.

fkmetalac.rs
fkmetalac.rs

Povezane vesti

Pre ovog kola ekipa sa Despotovice je zabeležila tri poraza, pobeda se nametala kao imperativ za Metalac, a nakon 70 minuta igre izgledalo je da će se to i desiti.

Ipak, gosti su došli veoma brzo do dva gola, pa su fudbaleri Metalca strepeli do samog kraja.

Igrao se drugi minut kada je Metalac došao do prednosti od 1:0, na asistenciju Mladenovića najbolje je reagovao Panić. To je bilo sve u ovom delu igre, a onda bura u drugom poluvremenu.

Prvo je Mladenović sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora doveo Metalac do 2 gola prednosti, da bi u 65. minutu Brkić izveo slobodan udarac, a golman Pazaraca Zečević nije reagovao na pravi način, pa je lopta ušla u gol nakon što je imala veoma čudnu putanju.

Nakon toga, dominacija Novog Pazara, treći gol kao da ih je probudio, pa su veoma brzo došli do gola za 3:1. Nakon jednog centaršuta Vusljanina lopta je pogodila u ruku nekog od fudbalera domaćih, a sudija je pokazao na belu tačku. Dosta diskutabilno, a Pazar preko Pavlovića stiže do 3:1.

Prošlo je samo 4 minuta, igrao se 79. a Novi Pazar je stigao do drugog gola preko Radivojevića. Ipak, to je bilo sve što im je pošlo za rukom u ovom meču, ostalo je 3:2 u korist domaćina.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke