Metalac angažovao prva pojačanja

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 20.06.2015.
19:37
Izvor: Sportske.net, fkmetalac.rs

Povratnik u Superligu, Metalac iz Gornjeg Milanovca, angažovao je u subotu dvojicu fudbalera koji su u prethodnoj sezoni nastupali za ekipe iz elitnog ranga takmičenja.

fkmetalac.rs
fkmetalac.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Metalac iz Gornjeg Milanovca u petak je počeo pripreme za novu sezonu a već u subotu su angažovana dvojica novajlija.

"Prve laste" Metalca u letnjem prelaznom roku stigle su iz Pećinaca i Lučana a u pitanju su fudbaleri koji će pojačati konkurenciju u defanzivi.

Nakon tri sezone koje je proveo u Donjem Sremu golman Nemanja Belić (28, 188cm) potpisao je dvogodišnji ugovor sa Metalcem.

"Veoma brzo je postignut dogovor i drago mi je da ću ponovo imati priliku da sarađujem sa trenerom Nenadom Vanićem. Na svakom koraku se vidi da je Metalac ozbiljan klub. Konkurencija na gol crti je jaka, ali daću sve od sebe da izborim mesto u startnoj postavi i opravdam očekivanja" rekao je Belić.

U pitanju je iskusan golman ponikao u omladinskoj školi OFK Beograda a igračku afirmaciju stekao je u Donjem Sremu za koji je nastupio 82 puta u prethodne tri sezone.

Istog dana kad i Nemanja Belić u Metalac je stigao i Vladimir Otašević (29, 190cm), iskusni štoper koji je prethodne sezone branio boje lučanske Mladosti.

"Srećan sam što sam drugi put u Despotovačkoj. Dosta toga se u klubu promenilo na bolje. Željan sam novih uspeha i nadam se da ću svojim iskustvom i kvalitetom pomoći ekipi da ostvari zacrtane ciljeve" kazao je Otašević.

Stameni štoper već je imao priliku da nastupa za Metalac u periodu od 2004. do 2011. godine a nakon toga je igrao u Spartaku, Radničkom 1923, Novom Pazaru i lučanskoj Mladosti.

Metalac će do 29. juna raditi u Milanovcu, a potom sledi desetodnevni boravak na Zlatiboru gde su već zakazani susreti sa Javorom (1. jul), Spartakom (4. jul), Radnikom (7. jul).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke