Mesec dana pritvora za batinaše iz Humske

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.05.2016.
11:53
Izvor: Sportske.net

Prvi osnovni sud u Beogradu doneo je odluku da dvojica napadača na generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazuru budu zadržana u pritvoru u narednih 30 dana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Napadači na generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazuru privedeni su pravdi posle gotovo dve nedelje od trenutka kada su ispred stadiona u Humskoj brutalno pretukli člana obezbeđena i vozača prvog operativca Partizana.

Sva trojica napadača našla su se u pritvoru u ponedeljak, a Prvi osnovni sud doneo je odluku da dvojici izgrednika R.D. i B.V. bude određen pritvor u trajanju od 30 dana zbog mogućnosti bekstva.

Prvo osnovno tužilaštvo saslušalo je osumnjičene i ispitalo oštećene, posle čega je predložen pritvor za dvojicu napadača, prenela je portparolka tužilaštva Leposava Vujanović.

Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor prema R.D. zbog opasnosti od bekstva, a prema B.V. zbog opasnosti od bekstva i jer je i ranije osuđivan za slično delo.

Oni se sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje, jer su 28. aprila napali direktora FK Partizan i njegovo obezbeđenje ispred prostorija kluba, pošto su sačekali Vazuru ispred stadiona, kada je dolazio na posao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RamboBabaManUtd
Tuesday, 10.05.2016
12:59

Pa da, taman dok javnost zaboravi na to. Komsije verujte mi, sve je to izrezirano od strane Vazure i kompanije, da ispadnu zrtve u vasim ocima. Ne bi oni njega tako lako pustili da se bukvalno odseta odatle.

avatar
sundjer bob
Tuesday, 10.05.2016
12:11

Od koga se kriju imena tih finih momcica? Sta znaci R.D. i B.V.? Cemu ta tajanstvenost? Takodje, sta se desilo sa trecim finim decakom? Za njega nije bilo dovoljno dokaza, ili je on smirivao situaciju ili nije previse atraktivan za stampu?