Meri popustio, pristao na operaciju

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.03.2015.
10:30
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Kamerunski internacionalac Džon Meri odlučio se za operaciju prednjih ukrštenih ligamenata na desnom kolenu kako bi što pre rešio problem sa povredom i bio spreman za novu sezonu.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbalski klub Vojvodina angažovao je u zimskom prelaznom roku napadača omladinske reprezentacije Kameruna Džona Merija koji će morati na operaciju prednjih ukrštenih ligamenata a da nije odigrao nijednu zvaničnu utakmicu za novosadski sastav.

Kamerunac je od dolaska u Vojvodinu bio podvrgnut terapijama kako bi se što pre uključio u takmičarski ritam, a na svoju inicijativu bio je spreman da igra uprkos činjenici da ima ozbiljnih problema sa ligamentima desnog kolena.

Nakon razgovora sa lekarima Meri je ipak odlučio da se podvrgne hiruškom zahvatu i obavi neophodnu operaciju kako bi što pre bio spreman za dokazivanje u novom klubu.

"Želeo sam da igram, to je bilo jače od mene. Znam da je povreda složena ali jedno vreme sam se bolje osećao i smatrao da može sve to da prođe bez operacije. Ipak, odlučio sam da operišem koleno u narednih desetak dana" kazao je Meri a prenosi "Sport".

Napadača FK Vojvodina operisaće poznati specijalista iz Novog Sada dr Miroslav Milankov a hiruški zahvat biće obavljen u narednih desetak dana.

Oporavak od povrede prednjih ukrštenih ligamenata traje od 4 do 6 meseci, ali za Džona Merija ta pauza ne bi trebalo da predstavlja veći problem zbog činjenice da je Vojvodina dobila novog trenera te da će Kamerunac tokom letnjih priprema imati novu priliku da se dokazuje i bori za mesto u timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke