'Mentor' preporodio Džigija?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.03.2015.
18:21
Izvor: Sportske.net

Navijači Partizana primetili su da Nikola Ninković na startu prolećnog dela sezone beleži sjajne partije a malo je poznato da je razlog za tako nešto i uticaj jednog od saigrača na mladog Džigija.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan nije na najbolji način otvorio prolećni deo sezone ali je pobedom nad Donjim Sremom za kratko ugašen požar.

Uprkos nešto slabijim partijama koje je ekipa Marka Nikolića pružala u prve tri utakmice prolećnog dela sezone jedan fudbaler istakao se konstantnošću i dobrim izdanjima u duelima sa Voždovcem, Radničkim i Donjim Sremom.

Baš kada su mnogi navijači "digli ruke" Nikola Ninković se "doveo u red" pa sada u prvi plan iskaču njegove sjajne igre koje predstavljaju nastavak onoga što je moglo da se vidi tokom priprema.

Veliku zaslugu za "preporod" mladog i problematičnog igrača imaju članovi stručnog štaba na čelu sa Markom Nikolićem, a malo je poznato da još jedna osoba igra jako bitnu ulogu u "prevaspitavanju" mladog igrača.

Oni koji su posvećeno igrali "Football menager-a" dobro znaju kakvi se rezultati mogu dobiti kada iskusan fudbaler postane "tutor" nekom mladom igraču. Baš takvu ulogu dobio je Stefan Babović koji svojim savetima mnogo pomaže Ninkoviću a prema njemu se ponaša bratski čak i kada se nađu van terena.

Babović kontroliše svog mlađeg saigrača, neretko ga vodi sa sobom a česte su i situacije kada u kasnim večernjim satima zove Ninkovića kako bi proverio da li je kod kuće.

Na taj način na površinu je počeo da isplivava isključivo talenat Partizanovog mladog igrača koji je u prošlosti mnogo puta bio osporavan zbog svoje "lude glave".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kraljaBAN12
Tuesday, 10.03.2015
19:40

To je sasvim normalna pojava, stariji i iskusniji igrači uvek imaju šta da (po)kažu mlađima.