Menjali su se treneri, igrači, uprave, Biljana Obradović je ostala verna Partizanu

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.06.2017.
16:18
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Sinoćnje, 100. izdanje ''Partizanovog vesnika'' delom je bilo posvećeno i portparolki Partizana Biljani Obradović. Ovo je njena, ''crno-bela'' priča...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

''Centralna informativna emisija'' na TV Partizan, pod nostalgičnim nazivom ''Partizanov vesnik'' juče je obeležila svoj vredan jubilej - stoto emitovanje.

Bila je to prilika da autor Željko Pantić napravi osvrt na protekli period, ali da značajan deo ove emisije posveti portparolki Partizana Biljani Obradović koja zajedno sa njim radi na formiranju što kvalitetnijeg i zanimljivijeg sadržaja za pristalice Partizana.

Biljana je tom prilikom napravila detaljan presek svoje dosadašnje karijere, izdvajajući ono na šta je najviše ponosna, a Partizan je svakako deo toga.

Ono što nije pomenula, a što bi trebalo istaći, to je da je Partizan u poteklih nekoliko godina prošao kroz turbulentan period, bilo je mnogo oscilacija, uspona, padova, podela u i oko kluba, promena rukovodstava, trenera, velikog broja igrača (osim, naravno, kapitena Saše Ilića), ali nju ni najveće krize u klubu nisu demoralisale. I pored brojnih drugih profesionalnih obaveza, ostala je verna Partizanu, pa danas ima sve značajniju ulogu u medijskom predstavljanju kluba.

U prilogu smo izdvojili deo njenog izlaganja u sinoćnjem ''Partizanovom vesniku'', u kojem se obratila navijačima crno-belih, predstavljajući svoj dosadašnji rad, kako u klubu, tako i van njega.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
rasovic i bilja obradovic

''Budući da me često pitate otkud ja kao žensko u Fudbalskom klubu Partizan, iskoristiću priliku da za one nešto mlađe generacije kažem nešto o sebi.

Oni stariji verovatno pamte da sam karijeru počela '98. godine u tada kultnoj emisiji 'Siti' koja je bila jako popularna do 2008. Još tada sam počela da radim svetske ekskluzive, tako da sam upravo te '98. kada još niko nije znao, niti je bilo naznaka o Novaku Đokoviću, pratila Rolan Garos.

Tada sam radila intervjue sa Venus Vilijams, Aleksom Korećom, Huan Karlosom Fererom. Radila sam i kasnije svetske ekskluzive, ali iz domena mode i filma.

Kada govorimo o sportu, u Pinku nije postojala sportska redakcija. Upravo od te 1998. smo konstantno pratili sportske događaje i šta se dešava u taboru crno-belih. Nekako najviše ja...

Naravno, moja porodica navija za crno-bele, tako nas je naučio otac, a ja sam prvi put išla na stadion sa četiri godine.

Kada je došao Lotar Mateus, kada smo ušli u Ligu šampiona, ja sam radla specijalnu emisiju ''24 sata sa Lotarom Mateusom''.

Pratila sam i košarkašku reprezentaciju u Indijanopolisu, zatim OI u Atini...

Prva sam žena na Balkanu koja je 2008. godine vozila Formulu 1, tu reportažu možete da vidite i na mom YouTube kanalu.

Odradila sam preko 700 reportaža i intervjua, sa Nikol Kidman, Džordžom Klunijem, Vudijem Alenom... Pre samo nekoliko nedelja u Londonu sam radila intervju za sada čuvenifil ''Mumija' sa Tomom Krozom i Raselom Krouom.

Osnovala sam svoju produkcijsku kuću 2008. godine i sama pravim svoju emisiju ''Biljana za vas'' koja se emituje u čitavom regionu. Bavim se i produkcijom i marketingom, dakle, sve je na meni.

Velika ljubav prema klubu me je vratila u ovaj klub pre četiri godine. Prvih godinu dana sam radila volonterski. Moj deo su sportski intervjui sa igračima, a verujem da ćemo u mesecima koji dolaze sve podići na viši nivo i da će sve biti još profesionalnije.

Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
tumbakovic

Naravno, moramo da se prilagodimo zahtevima trenera, slobodnom vremenu igrača. Nekada pitate zašto nema više aktivacija sa igračima, ali možda i oni ne žele da budu ispred kamera. Ni mi ne želimo da ih uznemiravamo u tim trenucima.

Zadovoljstvo mi je što mi je Željko Pantić pružio poverenje da se priključim njegovom timu, hvala Partizanu na podršci, hvala igračima kojima nije nimalo lako jer moraju da odgovaraju na moja pitanja. Kako obično kažemo, uvek i samo, kad je u pitanju Partizan -  DO POBEDE''
.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke