Menja gol za pobedu nad Partizanom

Autor: Beta Beta
sreda 16.03.2016.
13:44
Izvor: Beta

Fudbaler Čukaričkog Petar Bojić rekao je da je Partizan kvalitetan tim, ali da želi pobedu u predstojećem prvenstvenom duelu.

partizan.rs/MiroslavTodorović
partizan.rs/MiroslavTodorović

Povezane vesti

Čukarički će u nedelju dočekati Partizan u 27. kolu Superlige.

"O kvalitetima Partizana nije potrebno previše govoriti. Ima dobar tim koji je u seriji od tri pobede. Sigurno da će pokušati da učine sve kako bi taj niz nastavili i protiv nas", rekao je Bojić za klupski sajt.

Bojić je bio strelac za Čukarički u međusobnom duelu te dve ekipe, koja se završila nerešeno 2:2 prethodnog proleća.

"Bila je to kvalitetna utakmica, teška, uostalom kao i svaka protiv Partizana. Postigao sam prvi pogodak u meču, zatim je bilo 1:1, pa 2:1 za nas i onda smo primili gol u bukvalno poslednjim minutima, tako da je završeno nerešeno. Stvarno je malo nedostajalo da pobedimo. Eto, recimo, sad bih menjao taj gol za tri boda u nedelju", kazao je Bojić.

Ekipa sa Banovog brda četvrta je na tabeli sa 41 bodom, jednim manje od narednog protivnika.

"Mnogo je ekipa tu na bod, dva, tri. Po kvalitetu to su sve slični timovi. Iznenadio me je prijatno Radnički u drugom delu prvenstva. Borac je konstantno dobar. Uvek su medju favoritima za najviši plasman Partizan i Vojvodina. Ne pominjem Crvenu zvezdu jer je ovo njihova godina u svakom smislu. Ali, u suštini, liga je takva da se ne može ni protiv jedne ekipe, bez obzira na kojem se mestu nalazi, izaći bezbrižno na teren, kao da su bodovi već unapred osvojeni. Naročito će interesantno biti kad počne plej-of", kazao je Bojić.

On je dodao da je Čukarički igrao korektno u dosadašnjem delu sezone, ali da je to rezultatski moglo da bude bolje.

"Ostajali smo u pojedinim utakmicama bespotrebno bez bodova. Nadam se da ćemo do kraja sezone ostvariti cilj i plasirati se u kvalifikacije za Ligu Evrope", naveo je vezista Čukaričkog.

Utakmica između Čukaričkog i Partizana igraće se u nedelju od 19.00 na Banovom brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke