Menhengladbah kupuje na Marakani?

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.12.2014.
12:59
Izvor: Sportske.net, Sport

Do kraja jesenjeg dela sezone Crvenu zvezdu očekuje još utakmica u Lučanima protiv domaće Mladosti, a onda i ''veliko spremanje'' ekipe za prolećne izazove i borbu za odbranu trona.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ove jeseni, trener Nenad Lalatović je ukazao priliku nekolicini mladih igrača, od kojih u klubu očekuju i veliku zaradu od transfera u skorijoj budućnosti, imajući u vidu njihov ogroman potencijal.

Jedan od tih darovitih momaka, koji je možda i najviše došao do izražaja ove jeseni je i Mihajlo Ristić, za koga već postoji interesovanje pojedinih zapadnoevropskih klubova.

Kako prenosi ''Sport'', igre talentovanog veziste pomno prate u Menhengladbahu i ne bi trebalo da iznenadi ako već na zimu na Marakanu stigne i konkretna ponuda za ovog igrača.

Ipak, cilj ljudi koji vode Zvezdu da se i Ristić i njegovi vršnjaci, poput Jovanovića, Grujića, Rajkovića... zadrže bar do leta, kao i da se ne puste ispod cene, bez obzira na tešku finansijsku situaciju u klubu.

Na zimu bi ponovo u centar pažnje trebalo da dođe Darko Lazović, novi kapiten Crvene zvezde, kome inostrani angažman izmiče iz godine u godinu. Da li će u januaru imati više sreće, zaista je teško proceniti, jer jesenas nije igrao na nivou iz nekih prethodnih godina...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke