Meleg: ''Zvezda najbolje prošla našim remijem''

Autor: Milovan Longinov
petak 02.12.2016.
09:26
Izvor: Sportske.net, novosti

Kapiten Vojvodine žali zbog remija sa Partizanom, ali ističe da je podela bodova bila najrealnija.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Vojvodina i Partizan odigrali su bez golova u derbiju u Novom Sadu, a taj rezultat najviše je odgovarao Crvenoj zvezdi koja je takođe remizirala na svom terenu sa ekipom Mladosti iz Lučana.

''Partizan je odigrao dobar, defanzivan i agresivan meč, a može se reći da smo mi imali i sreće. Remi je realan ishod. Istina, Zvezda je profitirala, ali ništa još nije gotovo. Kada se u plej-ofu prepolovi konto, jedna pobeda će rešavati mnogo toga i niko neće ostati nedostižan'', rekao je Meleg za Novosti.

Njegov saigrač Novica Maksimović smatra da pobeda Vojvodine ne bi bila nezaslužena.

''Partizan je za nijansu bio bliži pobedi. Gosti su imali šansu-dve više, a što se tiče toka utakmice smenjivali smo se u inicijativi i dominaciji na terenu, pa je svako imao svoje periode. Jasno je bilo da bi u tako tvrdoj utakmici jedan gol mogao da presudi. Da je Malbašić koji sekund pre kraja pogodio iz voleja, smatram da u tom slučaju naš trijumf ne bi bio nezaslužen'', istakao je Maksimović.

Crvena zvezda je i dalje lider sa šest bodova više od Partizana i Vojvodine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Friday, 02.12.2016
10:55

Ajmo malo realnosti. Meleg i Paločević nisu postojali na terenu, jedino Malbašić i Babić su nešto pokazali. realno 1-0 za Partizan.

avatar
Friday, 02.12.2016
10:35

Defanzivan mec? Kontrolisan da, ali ne i defanzivan i pored nesto malo manjeg poseda. I bio bi nezasluzen trijumf, ne trebaju vam takve izjave.