Meleg: ''Sami smo krivi, ali jedna pobeda menja sve''

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 14.03.2016.
16:53
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Vezista Vojvodine Dejan Meleg (21) izjavio je da su njegovi saigrači i on sami krivi za to što su ispustili pobedu protiv Borca, ali da nema vremena za tugovanje i da ekipa jednom pobedom mora da uđe u pobednički ritam.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine bez pobede su ostali u poslednjem minutu meča. Nakon Javora i Rada, i Borac je izbegao poraz protiv crveno-belih dosta srećno, autogolom Dušana Mićića u 91. minutu.  

''Stvarno je neverovatno to da već treći put uzastopno primamo gol u 90. minutu. Međutim, to nije slučajno i sami smo krivi što je tako. Nismo zadržali koncentraciju do kraja i bili smo nestrpljivi. Jednostavno, kad dođemo u vođstvo, umesto da nastavimo da igramo fudbal kao i do tada, mi ulazimo u nekakvu paniku i do sada smo već ispustili šest bodova koje smo planirali, uz eliminaciju iz Kupa Srbije'', rekao je Meleg za zvanični sajt kluba.

Međutim, primarni cilj ove sezone ostaje nepromenjen – plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, što je i dalje sasvim realno ostvarivo.

''Nema mesta ni za kakvo tugovanje. Sve je još uvek otvoreno, situacija na tabeli je vrlo neizvesna i sve ekipe koje se bore za Evropu su na samo četiri boda razlike. Mislim da se, uprkos rezultatima, vidi određeni pomak u našoj igri, jer ipak smo malo uigraniji, počeli smo da postižemo golove i stvaramo šanse. Kao što je i naš trener rekao, treba nam samo jedna pobeda da nas digne i uvede nas u pobednički ritam'', ističe Meleg.

U narednom kolu, Novosađane očekuje gostovanje OFK Beogradu.

''Nama nikada nije lako kad gostujemo OFK Beogradu. Ove polusezone su pobedili Partizan i pokazali koliko su nezgodni, a verujem da će protiv nas sigurno ići na pobedu, pošto se bore za opstanak i nisu u tako dobroj situaciji. Međutim, kao i njima, tako i nama treba pobeda. Ove nedelje moramo još jače da radimo, kako bismo ispunili cilj i, verujem, sa jednim trijumfom ušli u seriju dobrih rezultata'', zaključio je Meleg.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke