Meleg: "Ne osećam pritisak, bitno je da pobeđujemo"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 21.11.2016.
12:51
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Kapiten fudbalskog kluba Vojvodina Dejan Meleg izjavio je posle sjajnog izdanja u meču sa Novim Pazarom da se ne opterećuje individualnim učinkom već isključivo rezultatima ekipe.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Superligaš iz Novog Sada zadržao je korak za vodećom Crvenom zvezdom i drugoplasiranim Partizanom na tabeli domaćeg šampionata, pa nas već narednog vikenda očekuju nova uzbuđenja u borbi za titulu.

Ekipa Nenada Lalatovića savladala je Novi Pazar sa 3:0 u okviru 16. kola Superlige, a kapiten novosadskih crveno-belih Dejan Meleg tvrdi da nije bilo lako doći do 11. prvenstvene pobede.

"Posle reprezentativne pauze, nama je najvažnije bilo to da dobro uđemo u meč i rano postignemo gol, u čemu smo i uspeli, a posle toga nam je bilo mnogo lakše da igramo. Doduše, početkom drugog poluvremena, i Novi Pazar je imao svoje šanse, koje na sreću nije iskoristio, te stoga smatram da rezultat 3:0 može da prevari u smislu da nam je bilo lako da dođemo do pobede" rekao je Meleg.

Kapiten novosadske "Stare dame" postigao je gol i upisao asistenciju u susretu sa Novim Pazarom, ali tvrdi da se ne opterećuje individualnim učinkom već isključivo rezultatima čitavog tima.

"Ne pravim sebi pritisak i najvažnije mi je to da tim pobeđuje. Naravno, tome želim da doprinesem i svojim golovima, ali svaki put kada vidim da je neko od saigrača u boljoj poziciji od mene da postigne pogodak, normalno da ću mu asistirati. Dobri rezultati i uspeh ekipe su ono što je bitno" dodao je Meleg.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu Vojvodina igra na gostovanju Bačkoj u Bačkoj Palanci što će biti prvi superligaški duel ova dva tima na stadionu "Slavko Vava Maletin".

Nakon šesnaest odigranih mečeva Novosađani zauzimaju treće mesto na tabeli sa istim brojem bodova kao i drugoplasirani Partizan (35), a oba tima zaostaju šest bodova za vodećom Crvenom zvezdom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke