Meleg: "Na 'Marakani' smo pobedili sami sebe"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 28.09.2016.
12:43
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Kapiten fudbalskog kluba Vojvodina Dejan Meleg tvrdi da je ekipa svojim greškama omogućila Zvezdi da slavi u derbiju, ali veruje da će već u nedelju uspeti da upiše novu pobedu.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Svega šest dana Vojvodina je držala vodeću poziciju na superligaškoj tabeli, a onda je usledio derbi susret sa Crvenom zvezdom i ubedljiv poraz, prvi u sezoni.

Na "Karađorđu" lagano stavljaju u arhivu sve što je vezano za gostovanje na stadionu "Rajko Mitić", a kapiten ekipe Dejan Meleg pravi poslednji osvrt na dešavanja u Beogradu.

"Mi smo praktično sami sebe pobedili, pošto je Crvena zvezda iskoristila greške koje smo napravili. U prvom poluvremenu smo odigrali dobro i trebalo je čak i da vodimo, ali je Zvezda bila bolja u nastavku i iskoristila svoje šanse, dok mi naše nismo" objasnio je Meleg.

Prvotimac novosadske Vojvodine tvrdi da je u datom trenutku najvažnije da duel sa Crvenom zvezdom bude zaboravljen jer je pred izabranicima Nenada Lalatovića još mnogo važnih utakmica.

"Najbitnije od svega jeste da što pre zaboravimo tu utakmicu. Izgubili smo, ali kao što je i šef rekao, više ne smemo misliti na to. Dolazi nam Metalac u nedelju i tu treba da idemo na pobedu. Prvenstvo je dugo i gledamo samo napred" poručuje Meleg.

Drugoplasirana ekipa domaćeg šampionata u nedelju dočekuje Metalac u okviru 11. kola Superlige, a Dejan Meleg smatra da će od velikog značaja biti dobro otvaranje meča i gol u ranoj fazi utakmice.

"Protiv njih je bilo teško i prošle sezone, pogotovo na meču koji smo odigrali kod njih. Metalac je dobar tim, koji se dobro brani i nije mu lako dati gol. Ipak, nadamo se nekom ranom pogotku, koji bi meč otvorio onako kako želimo i omogućio nam da dođemo do pobede" zaključak je kapitena Vojvodine.

Metalac iz Gornjeg Milanovca uz Partizan ima najjaču odbranu u ligi jer je na 10 utakmica primio samo 7 pogodaka, pa nema sumnje da će ekipa Nenada Lalatovića imati težak posao da probije bedem pred golom Nemanje Belića.

Utakmica 11. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Metalca igra se u nedelju, 2. oktobra od 19 časova na novosadskom "Karađorđu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 28.09.2016
13:42

Како сад то кад онај са безброј никова каже да су вас на Маракани победиле судије.

avatar
Branislav
Wednesday, 28.09.2016
13:28

Dodji decko na Maru, bice ti bolje....

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 28.09.2016
12:44

To si dobro rekao...

avatar
Kad si bio dete malo
Wednesday, 28.09.2016
18:42

Hahahaha,e pavijane